Večernji list - Hrvatska

Livakovića Turci sele u Fenerbahçe

-

Ništa još nije konačno, ali kako se približava prijelazni rok, sve je jasnije da će ovo ljeto biti burno. Zasad je puno toga u sferi nagađanja. U tome prednjače turski mediji koji već dulje vrijeme sele kapetana Dinama Dominika Livakovića. Već se pisalo da je za vratara plavih zainteresi­ran turski Fenerbahçe. Turski velikan trenutačno je drugoplasi­rani i želi Livakovića. Navodnu prvotnu ponudu od pet milijuna eura plavi su odbili, a sad bi trebala doći nova po kojoj bi Dinamo, doduše uz neke bonuse, mogao dogurati od zarade od deset milijuna eura.

Tih deset milijuna je i izlazna klauzula koju Livaković ima u ugovoru s Dinamom, koji istječe sljedeće godine, a za novi se s plavima nije dogovorio. No sve napise turskih medija treba uzeti s ozbiljnom dozom opreza, pa tako i ove posljednje vijesti kako se Fener sve dogovorio s Livakoviće­m i da je njegov zastupnik već u Istanbulu. Koliko znamo, ništa od toga se nije dogodilo osim što zanimanje Fenerbahçe­a zacijelo postoji, a kad počne prijelazni rok, mogu se očekivati i ponude drugih klubova.

Vruća roba je i Josip Šutalo, za njega se ozbiljno zanimaju tri engleska kluba i 23-godišnji stoper plavih mogao bi donijeti ozbiljne milijune u Dinamo, prema nekim izvorima on je i najbliži realizacij­i transfera. No ne treba zaboraviti ni da bi Luka Ivanušec ovog ljeta mogao pakirati stvari, njegov menadžer Marko Naletilić ne govori isprazno, a on je rekao da će Luka vjerojatno otići. Zanimanja ima i za Martina Baturinu (Arsenal), ali on u ovom trenutku ne bi smio biti na prodaju osim u slučaju da je riječ o rušenju rekordnih odšteta.

 ?? ?? DOMINIK LIVAKOVIĆ nije ništa dogovorio s Fenerbahçe­om
DOMINIK LIVAKOVIĆ nije ništa dogovorio s Fenerbahçe­om

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia