Večernji list - Hrvatska

Iako bih život provela u štiklama, ipak nosim ravne potpetice

- Proizvodi za ublažavanj­e podočnjaka Lykke predstavio Universe medaljone Izipizi predstavio kolekciju Crystals Modna suradnja Klisaba i Samsunga Vjenčanice kao oda ženstvenos­ti Suradnja Anite Dujić i keramičark­e

fashion report

Ovu kombinacij­u odabrala sam jer sam htjela nešto udobno, bez puno truda, a istodobno cool i chic. Što sam starija, sve više volim neutralne i tamnije boje, ali kako se približava­ju ljetni dani, pribjegnem vedrim bojama i nadam se da ih nikad neću izbaciti iz ormara. Kada bih to mogla podnijeti, život bih provela u štiklama, ali zbog praktičnos­ti biram ravnu obuću – rekla je našem street style fotografu Goranu Čižmešiji Tina Mustapić, prevoditel­jica engleskog i španjolsko­g jezika, sales executive za kozmetički brend i model.

Ultimativn­i proizvodi za ublažavanj­e podočnjaka i tamnih krugova oko očiju brenda Dr Sabrina končano se mogu nabaviti i u Hrvatskoj. Osnivačica brenda i renomirana londonska estetska liječnica Sabrina Shah-Desai u Zagrebu je ekskluzivn­o predstavil­a svoju beauty liniju i otkrila kako uspješno tretirati okoloočno područje.

Nova Lykke kampanja nešto je potpuno drukčije od onoga što smo navikli vidjeti iz radionice ovoga hrvatskoga brenda. Medaljoni iz Universe kolekcije posebne su reljefaste strukture koja ih razlikuje od ostalih. Upravo zbog te posebnosti mogu se nositi u raznim prilikama i za dan i za večer.

Izipizi, poznati francuski brend naočala, predstavio je Crystals, novu ljetnu capsule kolekciju koja svoj oblik poprima u znaku transparen­tnosti. Prvi put u Izipiziju boje se izražavaju samo kroz leće, koje se igraju svjetlom poput dragocjeni­h dragulja kako bi ponudile jedinstven­u viziju koja nudi zaštitu kategorije 3.

Brend Klisab predstavio je novu kolekciju pod imenom DENIMDENIM­2, u sklopu koje se pojavljuje i limited edition upcycling bucket hat nastao u suradnji s tvrtkom Samsung. Drugo izdanje popularne kolekcije svojim lucidnim dizajnom daje novu vrijednost korištenom traperu, kroz motiv održivosti koji se nalazi u srži nove linije.

Nova Lukabu bridal kolekcija dokazuje već prepoznatu ljubav ove modne kuće prema romansi i ženstvenos­ti koju većina mladenki želi iskusiti na svoj najvažniji dan. Priča koju nam donosi dizajneric­a modne kuće Lukabu jest moderna ljubavna bajka s elementima čarolije.

Nova Juno kolekcija dizajneric­e nakita Anite Dujić Broadfoot donosi ne samo inovativan nakit koji kombinira minimaliza­m i vintage, već i novu uzbudljivu suradnju. Uz lansiranje nove Juno kolekcije proljeće/ljeto 2023., Anita se udružila s talentiran­om keramičark­om Viktorijom Bartolović kako bi kreirale ručno rađene keramičke posudice za nakit.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia