Večernji list - Hrvatska

Al Pacino čeka dijete s 54 godine mlađom djevojkom Noor

-

Glumac Al Pacino (83) postat će otac četvrti put. Kako navode strani mediji, njegova djevojka Noor Alfallah (29) u osmom je mjesecu trudnoće. Par je potaknuo šuškanja o ljubavnoj vezi kada su ih paparazzi uhvatili u večernjem izlasku.

Naime, viđeni su kako tijekom jednog vikenda u travnju 2022. uživaju u otmjenoj večeri u Venice Beachu u Kalifornij­i, nakon koje su zajedno ušli u automobil. Pred restoranom su naletjeli na Vita Schnabela, bivšeg dečka slavnih manekenki Heidi Klum i Irine Shayk, koji je ispred restorana zapalio cigaretu.

Oboje su bili odjeveni u crno, a Noor je za otmjenu večeru u talijansko­m restoranu odabrala crne tajice, čipkastu majicu, kožnu jaknu i čizme iste boje s visokom potpeticom.

Inače, Alfallah je televizijs­ka producenti­ca koju se povezivalo s Clintom Eastwoodom i Mickom Jaggerom.

Televizijs­ka je producenti­ca prije izjavila da “ne žali ni za čim”, već ima “puno lijepih uspomena” iz razdoblja provedenog s Mickom Jaggerom.

“Naša razlika u godinama nije mi ništa predstavlj­ala. Srce ne pita za godine, ono samo zna za ono što osjeća. To mi je bila prva ozbiljna veza i bila sam jako sretna”, rekla je jednom prilikom i dodala da je Jagger bio u “odličnoj formi”. “On je više fit nego ja. Jako poštujem njegovu disciplini­ranost”, dodala je. Pacino se nikada nije ženio, no povezivali su ga s mnogo slavnih kolegica, među kojima i Diane Keaton. S argentinsk­om glumicom Lucilom Sola bio je u vezi cijelo desetljeće, a uz njegovo ime vezala su se i imena Jill Clayburgh, Penelope Ann Miller, Kathleen Quinlan i Lyndall Hobbs. Otac troje djece odgojio je i 21-godišnje blizance Oliviju i Antona s bivšom partnerico­m Beverly D’Angelo, s kojom je bio u vezi sedam godina, a prekinuli su 2003. godine. Također ima 32-godišnju kćer sa svojom bivšom učiteljico­m glume Jan Tarrant.

 ?? ?? Alfallah je televizijs­ka producenti­ca koju se povezivalo s Clintom Eastwoodom i Mickom Jaggerom
Alfallah je televizijs­ka producenti­ca koju se povezivalo s Clintom Eastwoodom i Mickom Jaggerom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia