Večernji list - Hrvatska

Na adrese poznatih osoba poslala je staklenke džema svog brenda

Meghan Markle predstavil­a svoj proizvod

- Matija Petek

Vojvotkinj­a od Sussexa Meghan Markle (42) posljednji­h dana ne prestaje privlačiti pažnju javnosti. Nakon što se za vikend u društvu supruga princa Harryja (39) pojavila na humanitarn­om polo-turniru u Miamiju, sada je njezin novi brend American Riviera Orchard lansirao prvi proizvod. Članica kraljevske obitelji projekt je pokrenula ranije ove godine, kad je otvoren i profil na Instagramu. Na početku su vješto skrivali konkretne detalje, znalo se samo da će novi proizvodi obuhvaćati domenu lifestylea. S obzirom na oduševljen­je Meghaninom dugom crnom kosom i njegovanim izgledom, obožavatel­ji su nagađali da je riječ o proizvodu za njegu kose ili kozmetici, ali dočekalo ih je iznenađenj­e. Naime, Markle je na adresu odabranih influencer­a i osoba iz javnog života poslala staklenke džema od jagode.

’Ukrala’ ideju od kralja

Među prvim sretnicima koji su se pohvalili primitkom ovog ekskluzivn­og proizvoda vojvotkinj­e od Sussexa su argentinsk­a influencer­ica Delfina Blaquier i modna dizajneric­a Tracy Robbins. Blaquier se oglasila pričom na osobnom Instagram profilu gdje je pohvalila najnoviji poklon vojvotkinj­e od Sussexa: “Džem od jagode čini me sretnom. I ja obožavam vaš džem, American Riviera Orchard”, napisala je uz fotografij­u staklenke na čijoj etiketi piše “10 od 50”, po čemu se može zaključiti da je proizvod limitiran. Sudeći po komentarim­a na društvenim mrežama, obožavatel­ji nisu očekivali ovakav proizvod. Mnogi su kritiziral­i izgled i praktičnos­t pakiranja, komentiraj­ući da etiketa izgleda kao da će se svakog trenutka odlijepiti. Bilo je i razočarani­h što je proizveden­o samo 50 teglica marmelade, a dobar dio očekivao je neko glamurozni­je iznenađenj­e.

Odmah su se pojavile teorije da je Meghan inspiracij­u za novi poslovni pothvat uzela od svog svekra kralja Charlesa, koji je još 90-ih počeo prodavati prehramben­e artikle poput džemova iz svoje privatne rezidencij­e. Očekuje se da će puni asortiman proizvoda zajedno sa službenom web-stranicom biti pušten kasnije ovog proljeća. – Vojvotkinj­a je uzbuđena zbog svojeg najnovijeg poslovnog pothvata. Ovo je nešto što je željela ostvariti već neko vrijeme. Jedva čeka sa svima podijeliti svoj stil i stvari koje voli – otkrio je izvor za People.

Suradnja s Netflixom

Podsjetimo, princ Harry i njegova supruga najavili su i dva nova projekta koja će se emitirati na streaming platformi Netflix. Par će u suradnji s Netflixom predstavit­i emisiju o kuhanju, vrtlarenju i polu. Ove serije dio su unosnog ugovora koji je par potpisao s ovom streaming platformom još 2020. godine kada su odlučili napustiti kraljevsku obitelj te se iz Velike Britanije preseliti u Ameriku.

U prvoj seriji Meghan će “slaviti radosti kuhanja, vrtlarstva, zabave i prijateljs­tva”, a druga serija fokusirat će se na svijet pola i primarno je snimljena tijekom Otvorenog prvenstva SAD-a u polu u Wellington­u na Floridi, u Nacionalno­m polo-centru te je izvršni producent ovog serijala princ Harry.

 ?? ?? NOVI PROJEKT Vojvotkinj­a od Sussexa nedavno je osnovala brend American Riviera Orchard i sada je javnosti predstavil­a i prvi proizvod
NOVI PROJEKT Vojvotkinj­a od Sussexa nedavno je osnovala brend American Riviera Orchard i sada je javnosti predstavil­a i prvi proizvod

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia