Večernji list - Hrvatska

Vodimo Vas na predstavu „Kisela krv“na Sceni Rogoz!

-

Samo za pretplatni­ke Večernjeg lista.

Na Sceni Rogoz Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu bit će praizveden tekst „Kisela krv“mlade međimurske dramatičar­ke Ivone Marciuš. Predstavu režira Marina Pejnović, a igraju Ljiljana Bogojević, Barbara Rocco i Dea Presečki.

Tri žene, Baka, Mama i Unuka obračunava­ju se s traumama iz prošlosti. Vrisak je to jedne intime, podjednako osobne i zajedničke. Nasilje koje dolazi stoljećima iz utrobe društva, dajući jednom rodu moć nad drugim, beznađe patrijarha­ta s ritualno okrutnim navikama stvara od njih antijunaki­nje koje se boje i onog što bi moglo izaći iz njih, i onog što se taloži u njima.

Pridružite se i uživajte u predstavi „Kisela krv“na Sceni Rogoz za koju smo Vam osigurali čak 10x2 ulaznice. Predstava će se održati 28. travnja u 20.00 sati.

Kako sudjelovat­i? Lako! Sve što trebate je poslati SMS sadržaja: VLIST, IME i PREZIME, šifra pretplatni­kana broj 666705. Deset najbržih pretplatni­ka koji pošalju poruku 18. travnja od 12:00 do 13:00 sati osvojit će po dvije ulaznice za predstavu.

Šifru pretplatni­ka možete pronaći na mjesečnom računu pretplate. Višestruke prijave s istim brojem pretplate ili s istog broja telefona neće biti uzete u obzir pri dodjeli nagrade. Bit ćete obaviješte­ni o uspješnoj prijavi na natječaj. Operator usluga s dodanom vrijednost­i: MOJ TELEKOM D.O.O., TRG KREŠIMIRA ĆOSIĆA 11, ZAGREB, MB 02497913, TEL. 01/3659-058. Cijena SMS-a je 0,49€ (3,72 kn).

Sudjelovat­i mogu pretplatni­ci koji nisu osvojili nagrade u posljednja tri mjeseca. Pridružite se i vi klubu pretplatni­ka i ostvarite velike uštede svaki mjesec.

Pretplatit­e se pozivom na +385 (1) 5540 999 ili na pretplata@ vecernji.net

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia