Dnes Prague Edition

Hanák v O2 areně? Jen narozenino­vá recese

-

STODŮLKY Pro velký nezájem zrušeno. Žlutá přelepka vzala naděje řidičům projíždějí­cím po Rozvadovsk­é spojce. Jeden z tamních billboardů totiž láká na velký koncert Tomáše Hanáka v O2 areně s datem 27. března, což je také datum hercových narozenin.

„Upřímně řečeno jsem si to nadělil jen jako dárek, pomohli mi přátelé a známí,“říká Hanák k recesi, která láká na imaginární show s názvem „Tomáš Hanák 60, strom kýve pahýly dál“a která slibovala 3D audiovizuá­lní show, travesty show a spoustu vystupujíc­ích hostů, mezi nimiž se střídají známá jména se zcela neznámými.

„Inspiroval­i mě všichni slavní, kteří si vystrojili takovouhle kulturní trachtaci v O2 areně. Tak jsem si udělal aspoň billboarde­k, svůj první a asi i poslední,“popisuje herec. „A vypadalo to dobře! Dokonce se ozvala nějaká starší paní z Unhoště, kde sežene lístek. Jenže vytápět kvůli ní celou arénu, na to teď po tom billboardu nemám. A v nevytopené by zase mohla, chudák, nastydnout,“říká Hanák. (ts) Technická správa komunikací (TSK) zahájí v úterý 7. března první etapu rekonstruk­ce frekventov­ané ulice Přátelství vedoucí z Prahy směrem do Uhříněvsi. První část oprav se týká úseku dlouhého 600 metrů. Silnice bude opravena ve čtyřech etapách, poslední skončí v prosinci. V první etapě bude ve směru z centra komunikace průjezdná jako dosud. Pro opačný směr bude uzavřena a náhradní trasa bude vedena po silnici 101 na D1. Druhá etapa začne v květnu a potrvá do července, třetí do srpna a od září do prosince má TSK naplánován­u poslední etapu. Při celkové rekonstruk­ci budou nejen vyměněny povrchy, ale ulice bude rozšířena zhruba o jeden metr na obě strany na celkovou šířku 9,5 metru. (ČTK)

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia