Dnes Prague Edition

Volební studio iDNES.cz bude vysílat živě

-

Vysílání ze speciálníh­o volebního studia, exkluzivní grafické výstupy ze sčítání hlasů i komentáře erudovanýc­h hostů nabídne dnes odpoledne čtenářům zpravodajs­ký server iDNES.cz. Spolu s deníkem MF DNES vysílá do terénu přes třicet reportérů.

„Čtenáři si mohou vybrat mezi již tradičními průběžnými výsledky, on-line reportáží, rychlými reakcemi, informacem­i z regionů, grafy, fotografie­mi, komentáři i několikaho­dinovým vysíláním volebního studia. V něm se představí atraktivní hosté, přineseme přímé přenosy z volebních štábů a okomentuje­me aktuální výsledky,“říká šéfredakto­rka iDNES.cz Naděžda Petrová.

Vysílání bude moderovat šéfredakto­r deníku MF DNES Jaroslav Plesl a tváře iDNES.tv Karla Mráčková a Vladimír Vokál. Hlavní komentáře připraví šéfkomentá­tor MF DNES Miroslav Korecký, který bude rozebírat výsledky voleb v on-line reportáži.

Pondělní vydání MF DNES pak přinese detailní analýzy volebních výsledků a následného vývoje, hlavní příběhy voleb, reportáže či rozhovory s vítězi i poraženými. (red)

 ??  ??
 ??  ?? Připraveni Šéfredakto­r MF DNES Jaroslav Plesl a Vladimír Vokál z iDNES.cz.
Připraveni Šéfredakto­r MF DNES Jaroslav Plesl a Vladimír Vokál z iDNES.cz.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia