Dnes Prague Edition

Oblečení celebrit pomůže dětem

-

Zpěvačka Bára Basiková i herečka Veronika Žilková spolu se stovkami čtenářek od sobotního rána prodávaly na jubilejním 20. Jarmarku OnaDnes.cz oblečení ze svých šatníků. Krátce po poledni spolu s dalšími osobnostmi přímo na pódiu v holešovick­ém Průmyslové­m paláci na Výstavišti vydražily šaty, boty a další oblečení za tisíce korun. Všechny peníze putují na pomoc rodině Štěrbových z Uherského Ostrohu. Jejich dětem kvůli insolvenci rodiny hrozí dětský domov.

Dražbu zahájila herečka Veronika Žilková, která přinesla dvoje šaty. V prvních loni tančila valčík s prezidente­m republiky Milošem Zemanem. Druhé si oblékla na zahájení loňského Karlovarsk­ého festivalu, kde byla se svým manželem Martinem Stropnický­m. Dohromady si je za 3 000 korun koupila majitelka Vintage studia Ivana Závozdová.

Nejdojemně­jší dražbu měla herečka Alena Mihulová. Na pódium přišla nabídnout do aukce šaty, které měla na premiéře filmu Domácí péče v Karlových Varech. „Jsou to šťastné šaty, mám k nim silný vztah a původně jsem je ani nechtěla dávat, ale vím, že pomohou dobré věci a nakupující­mu přinesou štěstí,“řekla herečka. O černobílé šaty byl velký zájem, nakonec je vydražila za 2 000 korun moderátork­a Světlana Witowská a předala je se slzami v očích herečce, aby jí zůstaly na památku.

Svým oblečením do aukce přispěla na dálku také topmodelka Tereza Maxová, patronka Nadace Terezy Maxové, která akci se společnost­í MAFRA a Nadací Agrofert pořádá. (pet)

 ?? Foto: František Vlček, MAFRA ?? Dobrý skutek Zpěvačka Bára Basikové prodávala své oblečení na pomoc rodině Štěrbových. Šaty, které jí koupil jeden z přítomných mužů, pak hodila do davu čtenářek Ona Dnes.cz.
Foto: František Vlček, MAFRA Dobrý skutek Zpěvačka Bára Basikové prodávala své oblečení na pomoc rodině Štěrbových. Šaty, které jí koupil jeden z přítomných mužů, pak hodila do davu čtenářek Ona Dnes.cz.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia