Dnes Prague Edition

Češky v akci

-

Včera, 3. kolo: STRÝCOVÁ (23) – Mertensová (15-Bel.) 3:6, 6:7 (4:7) Po uzávěrce: KAROLÍNA PLÍŠKOVÁ (8) – Keninová (USA), MUCHOVÁ – Bartyová (18-Austr.)

Dnes, 3. kolo: KVITOVÁ (5) – Sabalenkov­á (Běl.), VONDROUŠOV­Á – Bertensová (13-Niz.), SINIAKOVÁ – Curenková (Ukr.) Online na sport.idnes.cz.

Kam vyrážíte na večeři?

Čtvrtý rok bydlím ve stejném hotelu u Central Parku. Točíme pár oblíbených podniků. Steaky nemusím, ale kvůli (manželovi) Michalovi jsme navštívili vyhlášenou restauraci Nusr-et. Já mám nejradši italskou kuchyni a sushi.

Vábí vás Central Park?

Jo, párkrát jsme se v něm byli projít. I když letos ještě ne. Bylo vedro a taky se snažím nějaký čas strávit s trenérkami (Stubbsovou a Martinezov­ou), ať se víc poznáme.

Co nákupy, Karolíno?

První den jsem vyběhla na Pátou Avenue, kde se mi vždycky daří. Ulovila jsem boty a cestovní tašku. Často pořizuju věci ségře, někdy tu sháním dárky na Vánoce, protože v Americe se dobře nakupuje.

Po roce máte opět svůj billboard na Times Square. Viděla jste se?

Ještě ne. Jen nám Fila (oděvní firma) poslala fotku.

Prohlédla jste si někdy Manhattan z Empire State Building?

Kdysi. Nejmíň před deseti lety, když nás sem se ségrou vzali sponzoři na výlet. Vyjeli jsme až nahoru, tehdy tam ještě byly strašné fronty.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia