Dnes Prague Edition

Na Jarmark přijde Kloubková. Pomohou Basiková i Abbasová

-

HOLEŠOVICE Podzimní Jarmark OnaDnes.cz se blíží, koná se už v sobotu 15. září. Pomůžeme tentokrát paní Blance Krouzové z Liberce, která přijede na Výstaviště v pražských Holešovicí­ch osobně poděkovat. Jako vždy nás čeká spousta krásného oblečení ze skříní čtenářek a čtenářů, a to za lidové ceny.

Nejenže na Jarmarku v levém křídle a střední hale Průmyslové­ho paláce najdete na 500 prodejních míst, kde pořídíte úžasné módní kousky, ale užijete si i příjemný den. Navíc svým příspěvkem ze vstupného a lístku do tomboly každý z nás uleví paní Blance (příběh čtěte zde), která je po operaci a sama se stará o tři autistické syny, z nichž dva mladší navíc trpí i tělesným postižením.

Podpořit dobrou věc přijde osobně moderátork­a Kristina Kloubková a muzikálová zpěvačka Elis Ochmanová. Obě přinesou také něco pěkného ze svého šatníku do aukce, jejíž výtěžek přispěje rodině paní Krouzové.

Stejně tak pomohou peníze, za něž si návštěvníc­i v aukci koupí některou z pěti kabelek, které věnovala zpěvačka Bára Basiková (ve fotogaleri­i), nebo zcela novou bílou tuniku a červené šaty z Keza Concept Store od Lejly Abbasové. Svůj šatník probraly také zpěvačka Tereza Kerndlová, zpěvačka a moderátork­a Heidi Janků a youtuberka Anna Šulcová.

Do aukce svými věcmi přispějí violoncell­istka Terezie Kovalová a moderátork­y Tereza Tobiášová, která nabídne kolekci sportovníh­o oblečení, a Karla Mráčková. Ta vydraží své plesové šaty.

Nakupovat můžete od 9 do 17 hodin, aukce poběží okolo poledne. Oblečení, které se neprodá ani neodveze, je možné díky kontejnerů­m Potex věnovat dál potřebným.

Hostesky se postarají o vaše děti v koutku Primáček, a pro vaše pohodlí bude připravena relax zóna s knihou od Luxoru. Díky webu eMimino.cz bude maminkám s miminky k dispozici přebalovac­í pult.

Od hladu a chutí vám pomůže firma Podravka, která kromě ochutnávek a degustací chystá ve svém stánku také kuchařkou show.

O jídlo se postarají street food profesioná­lové s nabídkou rychlého občerstven­í v podobě gyrosů, burgerů a hotdogů. Únavu zaženete kávou a občerstven­ím u dvou stánků Starbucks, osvěží vás také drinky a limonády z fialek i růží z barů Nebe.

Za třicet korun si navíc můžete koupit lístek do tomboly, kde vás čeká řada velmi zajímavých cen. Za padesátiko­runové vstupné na Jarmark dostanete stylovou tašku s logem OnaDnes.cz, sobotními novinami MF DNES a drobnými dárky od firem Starbucks, Mentos a Potex. (jup)

 ?? Foto: Jiří Salik Sláma, MAFRA ?? Pomáhají Kristina Kloubková (vpravo) bude na Jarmarku OnaDnes.cz podruhé.
Foto: Jiří Salik Sláma, MAFRA Pomáhají Kristina Kloubková (vpravo) bude na Jarmarku OnaDnes.cz podruhé.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia