Dnes Prague Edition

Tipy MF DNES: Lucie i inspirace na cukroví

- EvoLucie

kabelky, sklo, porcelán, bižuterii aj. 6082033421­77223

velkou knižní pozůstalos­t. Knihy, příp. i starožitný a retro nábytek vhodný do stylové čítárny - knihovnu, křesla, stolek, lampu, aj. Tel. 6034788731­83822

knihy i celé knihovny a gramodesky. Rád poradím.T: 7756993501­85178 Nové řadové album EvoLucie, které po šestnácti letech vydává legendární skupina Lucie, představil­i její členové včera v libeňské O2 aréně. Kvůli velkému zájmu ale přidali pořadatelé na dnešek od osmi večer další koncert. Mix nových i starších songů návštěvník­ům slibuje jedinečný zážitek.

Trenky Tour

V Lucerna Music Baru vyvrcholí v sobotu v 15.00 turné Trenky Tour kapely Pískomil. Kapela zároveň uvádí zbrusu nový klip k roztancova­né skladbě z luk a polí nazvané Trenky. Koncertní premiéru si klip o dětském hledání stylu odbyde právě na tomto turné, jímž kapela letos uzavírá svou šestou koncertní sezonu. Koncerty v rámci Trenky Tour budou vždy spojeny se zábavným programem pro děti a rodiče v podobě hudebních a výtvarných workshopů či tvořivých dílen.

Prague Winter Sweet Festival

Nápady, jak a co připravit na vánoční tabuli, se mohou už druhý rok inspirovat návštěvníc­i Prague Winter Sweet Festivalu v Kampusu Hybernská. Na místě lidé můžou ochutnat nejen ty nejlepší perníčky, sladkosti a cukroví, ale také s dětmi vytvořit různé potisky tašek či si nakreslit vánoční motivy. Jsou připraveny i dětské koutky. (et)

 ?? Foto: Roman Vondrouš, ČTK ?? Po šestnácti letech Lucie představil­a včera nové album EvoLucie, pro zájem se koncert dnes v O2 areně zopakuje.
Foto: Roman Vondrouš, ČTK Po šestnácti letech Lucie představil­a včera nové album EvoLucie, pro zájem se koncert dnes v O2 areně zopakuje.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia