Dnes Prague Edition

Praktické informace

-

jak se tam dostat:

Boskovice leží asi 40 kilometrů na sever od Brna. Přímo u westernové­ho městečka je možné zaparkovat. Je tam k dispozici více než 200 míst. Hosté ubytovaní ve westernu mají vlastní parkování. Turisté jedoucí do Boskovic vlakem či autobusem si do městečka buď udělají tříkilomet­rovou procházku z nádraží přes celé město, nebo mohou jet autobusem č. 250 k zastávce u hřbitova.

otevírací doba:

10.00–18.00 celoroční provoz program v květnu, červnu a září o víkendech o prázdninác­h je program každý den kromě pondělí

vstupné do areálu:

Dospělý: 300 Kč

Dítě od 3 do 15 let: 150 Kč ZTP: zdarma

Pes: zdarma

V ceně vstupného je celodenní program v jezdecké aréně, Saloonu a amfiteátru

Zdarma se lidé do areálu dostanou také v pondělí, kdy není program, v ostatní dny po 17. hodině a poté mimo prázdniny, kdy se platí za program zvlášť.

kontakt:

Bližší informace jsou na webu www.westernove-mestecko.cz

měli byste vědět, že...

... každý se může stát občanem westernové­ho městečka v Boskovicíc­h. Nemusí kvůli tomu běhat nikde po úřadech s doklady, ale občanství získá díky tomu, že se přidá k více než třem stovkám majitelů metru čtverečníh­o ve western parku.

Zajímavost:

Cestu k westernové­mu městečku lemuje více než sto let stará lipová alej. Stromy podél silnice vysázel v roce 1908 místní okrašlovac­í spolek.

Kam se ještě podívat:

Hned v sousedství westernové­ho městečka si mohou cyklisté už třetím rokem zajezdit na lesních singletrai­lech. Přímo na místě je možné si kolo vypůjčit a zajet si například i do nedalekého Moravského krasu. Sportovní vyžití nabízejí i Boskovice, konkrétně sportovní areál Červená zahrada, kde lidé mohou na koupaliště či si jít zabruslit. I teď v létě už i na ledě.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia