Dnes Prague Edition

Když se Marian a fighter Vémola přehřejí

-

Přijde strach, přijde kampaň, aby se lidé dali očkovat proti koronaviru, já předtím velice důrazně varuji. Pane redaktore, v některých zemích už jsou vyvinuté látky, které obsahují nanočipy!“

řekl v naprosto bizarní televizní debatě na TV Markíza ochránce slovenskéh­o lidu a politický podnikatel s lidskou retardací Marian Kotleba, jenž konečně odhalil obrovské spiknutí, které se na nás všechny řítí, navíc: „Už zjevení Janovo v Bibli jasně říká: Kdo nepřijme čip, nebude moci ani obchodovat, nebude moci nic.“Když se ho moderátor zeptal, jak se může psát v Bibli o nanočipech, Kotleba namítl, že samozřejmě nemůže, protože tehdy nanočipy nebyly (A TO VIETE AKO???), ale že nanočipy jsou jinotajem pro znak šelmy. Že tento znak šelmy bude nově tím čipem. Uf. Následně se nepříliš výkonný systém Marian s nízkou vnitřní pamětí pod tíhou dalších a dalších otázek naprosto přehrál, začalo se z něj kouřit, dokonce byly vidět i některé drátky a Kotleba najednou začal mluvit něco o tom, že média to nechápou a napadají Maroše Kramára, který sáhl na zadek asistence. CTRL+ALT+DELETE! Dodejme, že tenhle ultra srandovní mimoň má důvěru téměř deseti procent Slováků, ve volbách dostal čtvrt milionu hlasů – to je čtvrt milionu neočkovaný­ch (ale zas bez nanočipů). Jak říká Kotleba: „To, že jsme se s tím na Slovensku ještě nesetkali, neznamená, že to neexistuje.“Nad Tatrou sa blýska, čipy divo bijú!

„Podobnou obětí zla a nenávisti jako Milada Horáková je v dnešní době Julian Assange.“

Minulý týden byl mimořádně vydařeným týdnem podivínů. Toto tvrzení na svém Facebooku zveřejnila Pirátská strana, respektive její buňka v Brandýse a Mladé Boleslavi. Vedle sebe dali černobílé fotky Milady Horákové a Juliana Assange. Ano, skutečně – Piráti srovnávají Horákovou s kontroverz­ním podivínský­m hackerem s tunou másla na hlavě, co vynesl tajné informace USA (byť některé z nich samozřejmě znepokojiv­é), je důvěryhodn­ý asi jako Kotleba a našly pro něj pochopení jen Ekvádor a Rusko, o kterém nezveřejni­l nikdy nic ošklivého. Fantastick­é. Žonglování s majestátem Horákové bylo občas fakt vyloženě debilní. Ještěže má to výročí za sebou.

„Můj kluk, ten je trošku měkkej. Je mu devět let, já teda říkám, že šest, protože je chudák takovej pomalejší, on to má po mámě. Říkám mu: Můžeš hrát fotbal, ty seš takovej baleťák. Hlavně nebuď teplej, nebo to z tebe vymlátím,“

řekl zase na Primě MMA fighter Karlos Vémola – my chápeme, že celý ten člověk je jedna velká bizár show v podstatě reagující na jakékoliv lehké zablikání žárovky, plná takových těch zvířátkový­ch motivačníc­h citátů z Facebooku, co sdílejí nuly: „Lvi žerou první“– „Hoď mě vlkům a vrátím se jako vůdce smečky“– ale takhle odporně se vyjadřovat o vlastním dítěti? Opravdový pád na dno. Tohle mu kšefty nepřinese.

„Kosmetický gigant L’Oréal odstraňuje ze svých výrobků slovo ‚bělení‘. Je to rasistické.“

A nakonec se podívejme do říše za zrcadlem, která se nám přibližuje více a více. Kromě rasistické­ho bělení jsme tu minulý týden měli například titulky: „Klasická hudba je bílá a rasistická, kulturní revoluce s ní zatočí“– „Simpsonovi nebudou nadále používat hlasy bílých herců pro nebělošské postavy“– „Po čistce mezi výrobky se musí přejmenova­t i zesvětlují­cí krém“atd. atd. Největší radost z momentální hysterie má třeba ten Kotleba, voda na jeho mlýn. Zbývá jen, aby se provalilo, že všichni hlídači korektnost­i v sobě mají nanočipy. Bible nikdy nelže.

 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia