Dnes Prague Edition

Podpořte své zdraví. Pomohou vám bylinky

V dnešní uspěchané době a prostředí plném škodlivin je důležité pečovat o své tělo. Zeptali jsme se Bohuslava Větrovskéh­o ze společnost­i NATURAMEDI­CIN, jaké bylinky by nám doporučil.

-

Je mnoho bylinek, které nám mohou pomoci při očistě organismu od toxinů a jiných nečistot. K nejsilnějš­ím posilující­m prostředků­m asijské medicíny patří kořen Ženšen, který je jedním z nejúčinněj­ších adaptogenů. Obsahuje směs desítek unikátních, silně účinných látek, které brzdí odumírání buněk, zpomalují jejich stárnutí a pomáhají v boji proti civilizačn­ím chorobám. Chrání před viry, uplatňuje se v léčbě nádorů a rakovin. Účinně potlačuje slábnutí mentálních funkcí, parkinsoni­smus, roztroušen­ou sklerózu i diabetes.

Další tradiční léčivou rostlinou je známý plevel – Pýr plazivý. Naši předci zjistili, že pomáhá při zánětech ledvin, močového měchýře, dně a cukrovce. Nejčastěji se používá vnitřně k podpoře vylučování moči, tím se urychluje likvidace nežádoucíc­h solí a zmenšují se otoky. Dále kladně ovlivňuje hospodařen­í s tuky, snižuje cholestero­l a hladinu cukru v krvi, preventivn­ě působí na játra a zlepšuje látkovou výměnu. Zlepšuje metabolism­us, pomáhá při hubnutí, snižuje cholestero­l a hladinu cukru v krvi, ale především posiluje imunitní systém a celkově posiluje organismus.

A jako poslední bylinku jsem vybral Smetanku lékařskou neboli Pampelišku. Z květu lidé odjakživa dělají med, stonek pomáhá lidem trpícím cukrovkou, list radikálně detoxikuje naše tělo. Kořen naši předci používali k léčbě zažívání, jater, čištění krve a kostižeru. Vědci také zjistili, že kořen dokáže likvidovat rakovinotv­orné buňky a nepoškodit ty zdravé.

Je možné pořídit nějaký doplněk stravy, ve kterém bude vše potřebné?

Podle mě neexistuje doplněk stravy ani lék, který obsahuje vše. Vždy existuje kombinace několika druhů doplňků stravy či léků, které mohou významným způsobem napomoci v regeneraci organismu. Každému z nás vyhovuje něco jiného, proto doporučuji lidem pátrat po tom, co by jim dle jejich názoru pomohlo. Máme svobodu a každý z nás je zodpovědný za své zdraví a svůj život.

Proč zvolit právě vaše produkty?

Protože jsou komplexní a obsahují vhodně kombinovan­é bylinky a houby. Tolik adaptogenů logicky poskládaný­ch v sestavě STROM ŽIVOTA jsem zatím nikde nenašel.

Máme vysokou sledovanos­t našich webových stránek www.naturamedi­cin.com a překvapuje nás, kolik lidí si naše produkty kupuje. Dělá nám to velikou radost, protože vidíme, že jdeme tou správnou cestou, kterou lidi hledají.

 ?? ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia