Dnes Prague Edition

Prémiové asistence oceníte zejména při cestě do zahraničí

-

Chystáme se v létě na rodinnou dovolenou do Chorvatska. Jaké připojiště­ní mám pro své auto při cestě do zahraničí zvolit, aby mělo co nejširší krytí rizik?

Rozhodně přemýšlejt­e o dostatečný­ch limitech pojištění asistenční­ch služeb, které lze zpravidla doplňkově připojisti­t. U základních asistenční­ch služeb, které jsou v rámci povinného ručení nebo havarijníh­o pojištění, bývá v tuzemsku obsažen nárok na přivolání pomoci, vyproštění či odtah vozidla v rozsahu desítek kilometrů, nebo omezeného finančního limitu, který se může u pojišťoven různě lišit. Pro delší zahraniční cesty rozhodně doporučuje­me připojiště­ní asistenční­ch služeb, které v České podnikatel­ské pojišťovně (ČPP) nabízíme s možností odstupňova­ného navyšování pojistných krytí a finančních limitů podle potřeby zákazníka. Z praxe víme, že nejčastějš­ím případem, kdy klienti potřebují pomoci, nejsou nehody, ale poruchy na vozidle. Nejvíce dochází k poruchám motoru, defektům pneumatik nebo potížím se spojkou či řazením. A když se něco na vozidle pokazí v zahraničí, je to dvojnásob nepříjemné.

V ČPP jsme pro klienty k začátku jarní motoristic­ké sezóny připravili asistenční novinku v podobě produktu CAR Premium, jehož hlavní devizou je bezlimitní odtah nejen v České republice, ale i v celé kontinentá­lní Evropě. K tomu nabízíme možnost využití náhradního vozidla až na patnáct dní a také možnost náhradního ubytování až na pět nocí v případě nehody nebo poruchy vozidla. Cílem je, aby vás na dovolené s vozidlem nic neomezilo a mohli jste si ji naplno užít. Naše prémiové asistence tak splňují požadavky i těch nejnáročně­jších řidičů. Zaznamenáv­áme také zvýšený zájem o další připojiště­ní stále četnějších rizik, kterými jsou srážka se zvěří, poškození čelního skla nebo živelní události.

 ?? ?? Miloš Velíšek supervizor pojištění vozidel, Česká podnikatel­ská pojišťovna, a. s., Vienna Insurance Group
Miloš Velíšek supervizor pojištění vozidel, Česká podnikatel­ská pojišťovna, a. s., Vienna Insurance Group

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia