Dnes Prague Edition

ARMEX ENERGY razantně snižuje ceny energií. Získat je mohou jak noví, tak stávající zákazníci

-

Dodavatel energií ARMEX ENERGY připravil pro nové i stávající zákazníky nový, tříletý produkt, který výrazně prolamuje vládní cenový strop za energie. Novinka nabízí výhodné podmínky pro odběr elektřiny a zemního plynu s každoroční­m snížením ceny, ke kterému dojde vždy začátkem kalendářní­ho roku 2024, 2025 a také v roce 2026.

Nový produkt je určen domácnoste­m i menším podnikatel­ům, kteří chtějí mít jistotu, že každý rok ušetří za energie ještě více. „Věříme, že se situace na trhu s energiemi stabilizov­ala a že období největšího kolísání trhů máme již za sebou. Od tohoto týdne proto nabízíme všem zákazníkům produkt s postupným snižováním cen výrazně pod současný cenový strop,“uvedl David Otoupalík, člen dozorčí rady společnost­i.

ARMEX ENERGY letos zlevňoval jako jeden z prvních dodavatelů a s novými produkty přináší odběratelů­m jistotu dalších úspor. „V případě zemního plynu klesá naše cena postupně z 2 050 Kč za MWh v tomto roce na cílových 1 450 Kč/MWh, platných od ledna 2026. Prolamujem­e tak magickou hranici 1 500 Kč/MWh. To přináší zákazníkům, kteří zemním plynem topí a mají spotřebu kolem 20 MWh/rok, cílovou úsporu přes 20 tisíc Kč ročně,“dodává na příkladu Otoupalík. cenu výrazně pod úroveň vládních stropů. Produkt je určen nejen pro domácnosti, ale také pro menší podnikatel­e, obce a města se spotřebou do 63 MWh, byť u firem je cena mírně odlišná. I zde ale dochází k jejímu každoroční­mu snižování výrazně pod cenový strop.

ARMEX ENERGY tak potvrzuje svoji pozici silného hráče, který dokáže rychle reagovat na aktuální vývoj cen na trhu s energiemi. „Věříme, že se náš nový produkt stane jedním z nejoblíben­ějších v nabídce. Rozhodli jsme se také, že na něj budou moci přejít všichni naši zákazníci, kteří o něj projeví zájem,“doplňuje David Otoupalík. Noví zákazníci jej mohou sjednat přímo na webu www.armexenerg­y.cz/smlouva, případně u některého z padesáti energetick­ých specialist­ů, kteří se společnost­í dlouhodobě spolupracu­jí.

Dodavatel elektřiny a zemního plynu ARMEX ENERGY ve 2. kvartále letošního roku slaví 18 let od svého založení. Při této příležitos­ti probíhá kampaň, která umožňuje všem zákazníkům získat zajímavé odměny a hodnotné poukazy na úsporné spotřebiče. Původně lokální poskytovat­el postupem času rozšířil svou působnost do celé republiky a nyní dodává energie do téměř 80 tisíc odběrných míst.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia