Dnes Prague Edition

Housenky a píďalky škodlivých motýlů na zahrádce, v sadech a ve vinici.

LEPINOX PLUS – likviduje housenky bez chemie!

- INZERCE

Víte, jak na své zahrádce zlikvidova­t škodlivé housenky a píďalky co nejrychlej­i, a hlavně bez škodlivé chemie?

Lepinox plus funguje na různé druhy housenek, které najdete na okrasných keřích, rostlinách, ovocných stromech, vinici, jahodách a kořenové zelenině.

Biologický­m přípravkem LEPINOX PLUS zlikviduje­te pouze housenky a píďalky a neuškodíte tak jinému užitečnému hmyzu, který přispívá k ekologické rovnováze – to je zásadní rozdíl oproti chemickým postřikům. A k tomu všemu je biologicky odbouratel­ný a neškodný pro člověka a domácí zvířata.

Na jaře se pomalu začínají vyvíjet píďalky škůdců. Momentálně je aktuálním škůdcem zavíječ zimostrázo­vý.

Kromě těchto škůdců můžete na zahradě nalézt i další housenky škodlivých motýlů. V posledních letech se v ČR rozmohli tito 3 škůdci, kteří likvidují cenné plody práce zahrádkářů:

1/ Zavíječ zimostrázo­vý, který škodí hlavně na dřevinách a keřích buxusů 2/ Makadlovka, jejíž minující housenka umí velmi rychle zdecimovat porosty rajčat 3/ Obaleči jableční a švestkový nejsou žádnou výjimkou a škody jimi napáchané jsou také významné!

Doporučuje­me aplikovat včas biologický přípravek LEPINOX PLUS od české firmy BIOCONT LABORATORY – tento přípravek je bez chemie a do 10 minut zcela zastaví žír housenek, které do 2 dní hynou. Balení obsahuje 3 x 10 g které postačí až na 30 litrů vody.

Novinkou letošního roku je nema-care.

Pokud máte potíže s květilkami, dřepčíky, pochmurnat­kou mrkvovou, molíkem česnekovým, chřestovní­čky a dalšími škůdci kořenové zeleniny, pomůže nema-care. Jsou to parazitick­é hlístice, které likvidují larvy těchto škůdců v půdě.

Využijte náš e-shop pro EKO zahrádkáře, zasíláme po celé ČR https://www.biocont.cz/lepinox-plus/

Kde najdete naši prodejnu pro ekologicky myslící zahrádkáře:

BIOCONT LABORATORY, spol. s r.o., Mayerova 784, 664 42 Modřice u Brna. Otevřeno pondělí až pátek od 8 do 16 hodin. Skladem jen vybrané produkty.

Seznam prodejních míst po celé ČR najdete na https://www.biocont.cz/ kde-nakoupit/

Máte dotazy? Veškeré Informace najdete na e-shopu. Rádi poradíme i na emailu: info@biocont.cz.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia