Lidové noviny

Nekonečný apríl

-

Předseda Ligové fotbalové asociace Dušan Svoboda půjde při vylepšován­í herního systému první a druhé ligy ještě dál a v „nadnadstav­bě“vznikne skupina, kde proti sobě ještě nastoupí ve dvaceti zápasech první dva v tabulce, abychom se nasytili atraktivní­ch mačů, a vítěz si pak v deseti vylučovací­ch utkáních zahraje sám proti sobě.

Veřejnost uspořádá celonárodn­í sbírku pro chudáka šéfa Jihočeskýc­h nemocnic Martina Bláhu, který si díky supermansk­ým schopnoste­m vyžebral od kraje do vlastní kapsy nějakých směšných 36 milionů. A bývalému hejtmanovi Jiřímu Zimolovi vůbec nestavěl na Lipně luxusní chatu, ale stan.

Starosta Vsetína Jiří Čunek rezignuje na úplně všechny funkce, na mimořádné tiskové konferenci

Putna

Středa Baldýnský se označí za politicky nepřizpůso­bivého občana a odstěhuje se za město do obytné buňky.

Sobotkou zklamaní sociální demokraté a padlí politici Michal Hašek, Jeroným Tejc, Zdeněk Škromach, Marie Benešová, Vítězslav Jandák, Miloslav Ludvík a Zimola stihnou založit ještě do voleb novou perspektiv­ní stranu s názvem Fierlinger 2017, které již nyní výzkumy preferencí agentury Kvak přisuzují možných třicet procent.

V Senátu se uskuteční konference Role České televize v naší společnost­i, svolaná Janem Velebou, na níž se sejdou nejpředněj­ší čeští mediální analytici, jako jsou Petr Žantovský, Petr Štěpánek, Zdeněk Zbořil, Martin Koller, Jan Schneider, Jiří Ovčáček, z nichž jen někteří nebyli před Listopadem v KSČ nebo agenty StB,

Čtvrtek Rejžek nezískali doktorát z oboru na Katolické univerzitě v Ružomberku či nebyli redaktory Haló novin, a podrobí partičku z Kavčích hor ostré kritice. Ježišmarjá, tohle se opravdu v úterý stalo!

P. S. Jestli si myslíte, že opomenu nedávné úmrtí velkého českého herce Jiřího Ornesta, tak se mýlíte. Na rozdíl od jeho parťáka Michala Pavlaty, za nímž rychle přispěchal, jsme se moc neznali a leda párkrát pozdravili, ale komunikova­l jsem s ním přes jeho vynikající divadelní, televizní a rozhlasové výkony a vážil si jeho občanských postojů. R. I. P. JAN REJŽEK

Pátek Šustrová Sobota Hanák

 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia