Lidové noviny

Vosa na bonbonu

-

i tak sošné herečce přidává opticky kila navíc, protože když je vám něco malé, vypadáte ještě větší, než jste.

Právě to byla největší chyba při výběru šatů. Barva a materiál zavánějící přinejlepš­ím šantánem, ale spíš bordelem už celou věc jen dorazily. Kypré ženy s živočišným sexappeale­m, kterým bezesporu Čvančarová oplývá, prostě mají volbu kultivovan­ých šatů ztíženou. Chce to sofistikov­anější střih, což rozhodně neznamená, že mají proboha schovat své přednosti. Naopak klidně je mohou odhalovat, to nikoho nepohorší (kromě skutečných puritánů). To ovšem strážci módního vkusu, jak se snaží podsouvat pan Pikora, nejsou. Splývavějš­í materiál kypřejším křivkám pomůže v místech, kde by se nakupily do podoby michelinsk­é pneumatiky. Přitom je může kopírovat, není třeba, aby vzniklo beztvaré cirkusové šapitó. A to, že bude v oblasti hrudníku látka chybět – respektive bude hlubokým dekoltem ňadra odhalovat ideálně z každého úhlu trochu jinak – bude jen plus.

V případě Jitky Čvančarové to ovšem dopadlo jinak. Nejlépe to vystihla jedna kolegyně, protřelá lifestylov­á novinářka. „Ten její manžel je fakt hezkej a kus chlapa, jenže vedle ní vypadá jako vosa na bonbonu“. A tento nesoulad v páru, byť tanečníka Petra Čadka žádostivé pohledy okolostojí­cích pánů očividně těší, je to, co oči estétů dráždí. Ladění v páru je ovšem ještě vyšší dívčí než správné obalení či odhalení dmoucích se ňader. Na to už vážně Lafferovy a jiné křivky naroubovat nejde.

Autor je redaktorem Seznam Zpráv

 ?? Bezesporu největší pozornosti z celé filmové přehlídky v Karlových Varech se dostalo dekoltu herečky Jitky Čvančarové. Hodnoceno vkusem je to růžový tank, hodnoceno poptávkou (mužskou) bohyně. FOTO MAFRA – DAN MATERNA ?? Bohyně, nebo tank?
Bezesporu největší pozornosti z celé filmové přehlídky v Karlových Varech se dostalo dekoltu herečky Jitky Čvančarové. Hodnoceno vkusem je to růžový tank, hodnoceno poptávkou (mužskou) bohyně. FOTO MAFRA – DAN MATERNA Bohyně, nebo tank?

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia