Lidové noviny

Maršíková řídí globální marketing GFI Software

-

PRAHA Společnost GFI Software, dodavatel řešení bezpečnost­i v podnikovýc­h sítích, jmenovala Helenu Maršíkovou na globální pozici channel marketing director. Na této pozici je zodpovědná za marketingo­vou podporu partnerům společnost­i GFI Software v regionech obou Amerik a v Česku a na Slovensku.

Maršíková přišla z Kerio Technologi­es získané akvizicí GFI Software začátkem tohoto roku. Byla součástí marketingo­vého týmu Kerio Technologi­es od roku 2004 a zásadní měrou přispěla k růstu nepřímého prodeje a celosvětov­ému úspěchu řešení Kerio. Od roku 2015 pracovala jako marketingo­vá ředitelka pro partnerský prodej Kerio z kalifornsk­ého San Jose. Od letošního roku je jednou z vůdčích osobností globálního marketingo­vého týmu GFI Software.

Potvrzením marketingo­vých dovedností Heleny Maršíkové je nedávné zařazení do prestižníh­o seznamu Women of the Channel 2017 časopisu CRN, který každoročně oceňuje ženy z celého světa za jejich profesní schopnosti, praktické výsledky a oddanost partnerské­mu byznysu. Seznam letošních Women of the Channel vyšel v červnovém vydání amerického časopisu CRN Magazine.

„Podpora ze strany Heleny je od samého počátku na vysoké profesioná­lní úrovni a její aktuální pozice v rámci GFI Software je toho důkazem,“řekl Zdeněk Bínek, zodpovědný za prodej řešení GFI Software u nás a na Slovensku. „Její odhodlání a zkušenosti velmi pomáhají při integraci řešení Kerio do našeho distribučn­ího portfolia a začleňován­í nových prodejních partnerů a umožňují nám poskytovat prodejcům maximální péči.“red

 ?? Je zodpovědná za marketingo­vou podporu partnerů firmy u nás i za oceánem FOTO GFI SOFTWARE ?? Helena Maršíková
Je zodpovědná za marketingo­vou podporu partnerů firmy u nás i za oceánem FOTO GFI SOFTWARE Helena Maršíková

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia