Lidové noviny

Nové posily v Air Bank: Rosolová a Veselý

-

PRAHA Novou vedoucí marketingo­vé komunikace Air Bank se v srpnu stala Lenka Rosolová. V bance bude mít na starosti tým nadlinkové, podlinkové a online komunikace, se kterým bude společně rozvíjet značku Air Bank. Nově vzniklé oddělení transakční­ch služeb povede Tomáš Veselý, dlouholetý šéf oddělení depozit v Equa bank.

Lenka Rosolová přebírá oddělení marketingo­vé komunikace po Tomáši Brychovi, který odchází z banky, aby mohl čelit nové pracovní výzvě. Rosolová si do Air Bank přináší téměř dvacetilet­é zkušenosti z oblasti marketingo­vé komunikace, a to jak na straně klienta, tak z pohledu agentury i televizní produkce.

Její jméno je spojené s úspěšnými kampaněmi pro telekomuni­kační společnost­i, například pro český Oskar nebo dánský Telenor. Před příchodem do Air Bank se věnovala nejrůznějš­ím marketingo­vým projektům a také koučinku v oblasti osobního rozvoje.

Lenka Rosolová vystudoval­a filozofii ve Spojených státech. Má dvě děti a mezi její záliby patří její dva psi, jóga a cestování. Žila v pěti různých zemích na třech kontinente­ch a cestovala do mnoha dalších.

Tomáš Veselý má v Air Bank na starosti oddělení transakční­ch služeb. Pod to nyní spadají běžné i spořicí účty, platební karty, bankomaty, pojištění a další služby pro klienty.

Tomáš Veselý do Air Bank přichází z Equa bank, kde pracoval už od startu banky a posledních pět let zastával funkci ředitele depozit. Pracovní zkušenosti získal také v mBank nebo v poradenstv­í. red

 ?? Šéf nového oddělení transakční­ch služeb, do Air Bank přichází z Equa bank FOTO AIR BANK ?? Tomáš Veselý,
Šéf nového oddělení transakční­ch služeb, do Air Bank přichází z Equa bank FOTO AIR BANK Tomáš Veselý,

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia