Lidové noviny

Trable velkých žen

-

tovní star je celkem pochopitel­ná. Sama si na módě ujíždí a s výrobci sportovníh­o oblečení se pravidelně domlouvá na tom, že její výbava je speciální a nebude jen tak k dostání. Mimo antuku či trávník miluje luxusní kousky a jen její snubní a zásnubní prsten (které do sebe zapadají) mají cenu milionů. Její vkus je rozkolísan­ý. Někdy příliš kolotočový, jindy uměřený.

ČEKSTAJL

modely, které by jim slušely. Běžně s nimi tak nějakmódní průmysl nepočítá. A tak se snaží naroubovat na konfekci, která z nich ovšem dělá dost často holčičky, jež se narvaly do šatů po menší sestřenici.

Doprovodný­m efektem bývá, že se tyto ženy necítí úplně jisté v kramflecíc­h (také je často raději nenosí, aby ještě více nevyčníval­y). Snaží se malinko nahrbit, aby se „smrskly“a ošívají se. Pak jakkoli povedený model nevyzní dobře.

Proto si Čekstajl Sereny Williamsov­é cení. S jejím vkusem povětšinou nesouzní (byť i výjimky najde). Ale to, že zas a znovu ukazuje, že i ty více narostlé si mohou a mají s módou hrát, je na potlesk.

A někdy se to vážně povede. Jako třeba model, který zvolila na svatbu své kamarádky Meghan Markleové s princem Harrym. V pudrově růžovém pouzdru šatů s efektem falešného zavinování na boku, s patřičným kloboučkem a na vysokém podpatku vypadala i tato robustnějš­í sportovkyn­ě kouzelně. Trochu navíc byl příliš brutální šperk, ale budiž. Chce to jen se nebát, že budete vidět.

Autor je redaktorem Seznam TV

 ??  ?? ADAM JUNEK
ADAM JUNEK
 ?? Serena Williamsov­á při návratu na kurty znovu ukázala, že se rozhodně z módního hlediska ničeho nebojí. Nasoukala se do overalu, který zdůraznil její robustní svalovinu. Vedle je v modelu, který zvolila na svatbu své kamarádky Meghan Marklové s princem Ha ?? Na tenis v neoprenu.
Serena Williamsov­á při návratu na kurty znovu ukázala, že se rozhodně z módního hlediska ničeho nebojí. Nasoukala se do overalu, který zdůraznil její robustní svalovinu. Vedle je v modelu, který zvolila na svatbu své kamarádky Meghan Marklové s princem Ha Na tenis v neoprenu.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia