Lidové noviny

Řepkovy kauzy mimo trávník

-

Září 2015: Řepku policisté

■ přistihli při řízení pod vlivem alkoholu, naměřili mu 1,39 promile. Soud ho potrestal tříměsíční podmínkou a zákazem řízení na rok a půl.

Leden 2016: V době, kdy měl

■ zákaz řízení, Řepka znovu řídil opilý. Soud mu vyměřil půlroční podmínku, roční zákaz řízení a pokutu 90 000 korun.

Květen 2018: Soud udělil Řepkovi ■

180 hodin obecně prospěšnýc­h prací za zanedbání povinné výživy. Kvůli neplacení výživného na syna rovněž přišel o řidičský průkaz. Přitížily mu i dřívější soudní kauzy, kdy byl dvakrát odsouzen k podmínečné­mu trestu za řízení v opilosti.

Srpen 2018: Řepka byl odsouzen ■ k půlročnímu vězení za internetov­é útoky na bývalou manželku Vlaďku Erbovou, jejímž jménem nabízel sexuální služby, čímž se dopustil poškození cizích práv. Odvolací krajský soud v listopadu trest změnil na 300 hodin obecně prospěšnýc­h prací. ■

Únor 2019: Soud poslal 7. února Řepku na 15 měsíců do vězení za zpronevěru a poškození cizích práv. Podle obžaloby prodal v prosinci 2016 své známé za 1,2 milionu korun mercedes, který v té době nevlastnil. Souhrnný trest zahrnuje i jeho internetov­é útoky na bývalou manželku. Řepka i žalobce se odvolali.

Únor 2019: Okresní soud pro

Prahu-západ Řepkovi změnil podmíněné tresty za řízení v opilosti na devět měsíců vězení, protože se ve zkušební době neosvědčil. Řepka podal proti rozhodnutí stížnost.

 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia