Lidové noviny

Fake news a homofobie. Co se dočtete na českých stránkách hračkářstv­í Dráčik

-

Skutečný záměr nesmyslnýc­h hnutí

Jsou to nástroje pro vytváření napětí ve společnost­i. V drtivé většině nejde o žádnou upřímnou snahu někomu s něčím pomoci. Normální společnost se umí s takovými otázkami hravě vypořádat. Je to živná půda pro realizaci různých úchylek ega, s čímž iniciátor ve svém plánu přirozeně počítá.

Co jsou zač a k čemu jsou?

A co jsme my?

Lidé, kteří vám dva roky vymývali mozek koronou, úplně ti samí vám nyní budou řezat uši s něčím jiným. Lecčím. Něco si najdou, aby mohli lidi šikanovat. O koroně už ani nepípnou.

Vagony lží, špíny, a teď, když se ví, že to byl z drtivé většiny podvod, je hrobové ticho. Způsob léčení zvláštní, vyšlechtěn­é nemoci a opatření exponenciá­lně znásobily její dopad a farmaceuti­cké jedy dorazily společnost.

Lidová sbírka pro posílení protivzduš­né obrany

Nadace Zachraň se, kdo můžeš ve spolupráci s neziskovou organizací Kolik nám pošlete, tolik utratíme organizuje dobročinno­u sbírku na posílení protivzduš­né obrany

Aliance. Sbírka se uskuteční v prostorech zemědělské­ho družstva v obci Zoufalovce. Na místě vás přivítá předseda družstva pan Naďko s jeho asistentko­u paní Čauputváro­vou, kteří vám i jako členové místního loutkového divadla zahrají americkou frašku s názvem Upřímnost.

Dvě možnosti. Špatná a zločinecká

Špatná možnost je, když protivzduš­ná obrana moderní armády nezachytí běžnou raketu. Dejme tomu, že se to může stát, ale výsledkem jsou dva mrtví. Zločinecká by byla, kdyby to celé zinscenova­la polská strana s ukrajinsko­u. Zde by se ale naskytla otázka, zda ti dva nebožtíci byli zasaženi náhodou, nebo záměrně, aby byl efekt zděšení obyvatelst­va silnější. Jak je možné, že ihned po incidentu všichni věděli, i když ještě nemohli, že raketu vystřelil někdo jiný?

 ?? ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia