MF DNES

VAŠE NÁZORY NÁS ZAJÍMAJÍ!

-

SLOUPEK

Moc díky Lucii Šilhové za ranní dávku humoru a optimismu. Díky ní se zas na chvíli nemučím zjištěním, že se mi prsa, s blížící se padesátkou, jaksi ocitla ve spodní polovině horní půlky těla. Najít plavky pro mou velikost, které by byly krásné, funkční a zároveň nestály víc než týdenní pobyt u moře, je opravdu nadlidský úkol. @ Pavla Vítová Děkujeme za vaše dopisy a e-maily. Pište nám dál na e-mail ona@mfdnes.cz nebo na adresu Karla Engliše 519/11, Praha 5, 150 00. Odměny za dopisy rozesíláme jednou měsíčně.

ROZHOVOR

Cestou do práce jsem stihl přečíst rozhovor s Lenkou Krobotovou, který mě vyloženě potěšil. Objevil jsem ji pro sebe především u dvou projektů: filmu Díra u Hanušovic, kde byla opravdu skvělá, a pak v seriálu Čtvrtá hvězda, kde byla ještě lepší. Její výstupy ze Čtvrté hvězdy, kde hrála ředitelku hotelu, jsem si schoval na své kurzy o manažerský­ch schopnoste­ch. V rozhovoru mě překvapilo, že je Lenka introvert, tudíž jako herečka musí překonávat velmi často sama sebe. Jsem rád, že se jí to daří, a těším se, kde ji zase uvidím hrát. @ Daniel Prokeš

TÉMA

Díky za článek Banka máma-táta. Také jsem měla nakročeno... S manželem jsme pomáhali mladým splácet hypotéku, „špajz“měli u nás na venkově, nikdy jsme neodmítli žádnou pomoc. S tímhle vztahovým byznysem jsem sekla. Tahle hloupá podpora dospělých a vydělávají­cích dětí je jakýsi nesmyslný folklor udržovaný v našich zeměpisnýc­h šířkách. Nemíním v tom pokračovat a jsem přesvědčen­á, že dělám dobře. @ Hana K.

 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia