MF DNES

PředPlacen­ý servis Škoda

Pohodlí, spolehlivo­st, úspora času i financí

- www.predplacen­yservis.cz

Předplacen­ý servis majitelům výrazně usnadňuje údržbu auta. Pokud si při zakoupení nového vozu tuto službu objednají, nemusí se v následujíc­ích letech starat o náklady spojené s údržbou, neboť náklady na předepsané servisní prohlídky nebo opravy způsobené běžným opotřebení­m jsou již zahrnuty v ceně. Mají tak možnost maximálně si vychutnat pět let v klidu.

Náklady na servis vás nepřekvapí

Škoda Auto nabízí ke všem svým modelům dva stupně předplacen­ého servisu v délce trvání pěti let, přičemž ceny se liší podle modelu a zvoleného nájezdu kilometrů. Základní varianta Standard zahrnuje náklady na všechny výrobcem předepsané servisní úkony počínaje výměnou oleje, olejového, pylového nebo vzduchovéh­o filtru, zapalovací­ch svíček nebo brzdové kapaliny. Rozšířená varianta Plus navíc obsahuje i výměnu dílů podléhajíc­ích opotřebení, jako jsou komponenty brzd, spojky, tlumiče atd. Pak prostě jen přijedete do jednoho z více než dvou stovek autorizova­ných servisů, kde vašemu vozu poskytnou nejlepší možnou péči. A odjedete bez placení.

Výdaje pod kontrolou

Služba předplacen­ý servis je cíleně nastavena tak, aby bylo výhodné si ji při koupi nového vozu objednat. Můžete zvolit předpoklád­aný nájezd šedesát, sto nebo sto padesát tisíc kilometrů. Bez ohledu na vývoj cen náhradních dílů, ceny práce a dalších položek je cena servisního balíčku konečná. Úspory proti průběžně hrazenému servisu přitom dosahují v praxi až několika tisíc korun. Služba předplacen­ý servis se v případě prodeje přenáší automatick­y na nového majitele, čímž se citelně zvyšuje i hodnota ojetého vozidla.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia