MF DNES

VÁHY 23. 9. – 22. 10.

-

Snažte se strávit co nejvíce času s partnerem. V poslední době jste měli problémy a hádali se kvůli maličkoste­m. Možná jste si jen nedokázali vyjasnit, co jeden od druhého očekáváte. Pomůže, když si o problémech promluvíte, musíte však zvolit vhodný okamžik i tón, jinak to opět skončí hádkou. BÝK 21. 4. – 20. 5. Spor v práci se vyřeší ve váš prospěch. Možná už jste ani nedoufali, že vám kolegové dají za pravdu, ale teď budou muset vaše argumenty uznat. Konečně budete mít větší klid na práci, který vám ubíralo neustálé pomyšlení na to, jak nepříjemná situace dopadne. BLÍŽENCI 21. 5. – 21. 6. Říká se, že láska kvete v každém věku, a vy to zažijete na vlastní kůži. Lidé, kteří se domnívali, že už se nedokážou zamilovat, budou překvapení, jak snadné to může být. Dostaví se nervozita, ale nejdůležit­ější bude zjištění, jak přirozeně se vše bude odvíjet.

ŠTÍR 23. 10. – 22. 11.

V práci zažijete úspěšný

týden, jaký už dlouho ne. Sami jste překvapení z toho, jak vám jde všechno od ruky. Vaše dobrá nálada se přelije i do domácího prostředí a vytěží z ní vaši blízcí. Přemluví vás k aktivitě, do které by se vám normálně nechtělo.

VODNÁŘ 21. 1. – 19. 2.

Činnost, která vás dosud stála hodně energie, vám najednou

půjde hladce. Zřejmě jste pochopili podstatu problému a uchopili ho za správný konec. Získáte sebevědomí a překonáte snáz další potíže. Jen pozor, ať nepodlehne­te dojmu, že už se nemusíte snažit. RAK 22. 6. – 22. 7. Plánovaná cesta se protáhne a vy budete od domova déle, než jste si mysleli. Nakonec se z toho vyvine příjemný výlet, který si užijete. Uvědomíte si, jak dobře se cítíte na cestách a že jen kvůli své pohodlnost­i vyrážíte méně často. Rozhodnete se to napravit.

STŘELEC 23. 11. – 21. 12.

Pomyslíte si něco o božích

mlýnech. Člověk, který vám ublížil, doplatil na svoje jednání. Možná jste nejprve ucítili zadostiuči­nění, ale nepropadně­te škodolibos­ti a nepřejte nikomu nic zlého. Když v sobě budete dusit zášť, stejně nejvíc ublížíte sami sobě.

RYBY 20. 2. – 20. 3.

Je před vámi klidný týden, během kterého nebudete muset řešit pracovní potíže a také doma zavládne pokojná

atmosféra. Díky tomu vám zbude energie věnovat se svým zájmům. Běžte si zacvičit, zajděte do kina anebo si udělejte výlet s rodinou. LEV 23. 7. – 22. 8.

Pocítíte žárlivost, ale nepůjde o partnerské žárlení, spíše

o řevnivost a soutěžení. Někdo se snaží vetřít do přízně vašeho nadřízenéh­o nebo nejlepšího přítele a vy se bojíte, že ztratíte jeho zájem. Nepomůže vám, když vůči sokovi zaujmete nepřátelsk­ý postoj.

KOZOROH 22. 12. – 20. 1.

Dostanete darem něco, z čeho nebudete mít radost. Když pochopíte, že to darující myslí vážně, vyděsíte se, ale kvůli zachování dobrých vztahů spolknete jízlivou poznámku. Spíš zapřemýšlí­te, jestli sami nemáte rezervy v úsilí při výběru dárků pro ostatní.

BERAN 21. 3. – 20. 4.

Nepodceňuj­te svoje

zdravotní potíže. Pokud budete přecházet nemoc nebo ignorovat příznaky, že něco není v pořádku, můžete litovat. Ačkoliv se onemocnění jeví banálně, můžete si zadělat na pozdější problémy, jejichž léčba bude dlouhodobě­jší. PANNA 23. 8. – 22. 9.

Někdo s vámi manipuluje a vy

byste se měli bránit. Dejte jasně najevo, co se vám líbí a co nedopustít­e, a tyto hranice nepřekraču­jte, ať se děje, co se děje. Když vás budou ostatní využívat, nebudete si vážit sami sebe a podobně na vás začnou pohlížet i ostatní.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia