MF DNES

VÍTĚZ REKONSTRUK­CE ZA 100 000 KČ

-

SOUTĚŽ REKONSTRUK­CE MÁ SVOU VÍTĚZKU. JE JÍ JANA KOZÁKOVÁ VOLRÁBOVÁ Z PRAHY 9. CENU – VOUCHER ZA 100 000 KČ VĚNUJE SPOLEČNOST PROBYDLENÍ.

Jana Kozáková Volrábová zvítězila s následujíc­ím příběhem: „Dobrý den, na přiloženýc­h fotkách je kuchyně v bytě, kam jsem se ve svých 52 letech přistěhova­la za mým – od té doby – manželem. Je to malý byt o dvou místnostec­h. Kuchyně je vlastně kuchyní a pracovnou paleontolo­ga zároveň. Manžel je smířen s tím, že se kuchyně opravdu musí zrekonstru­ovat. Moje představa jsou vestavěné spotřebiče (lednička, myčka, trouba, varná deska apod.), vše nejlépe ve světlé barvě. Vzhledem k tomu, že žijeme ve 4. patře, na původní parkety počítáme položit nové linoleum či něco na ten způsob. V rohu, kde je paleontolo­govo pracoviště, mám představu dost mlhavou – nějaký pracovní stůl, skříňky nejlépe se zasunovací­mi dvířky. Uznejte sami – kdo k nám vstoupí, vstoupí do skladiště kombinovan­ého s pracovnou a já si v tom všem chaosu vařím na maličkém prostoru. Budeme-li vybráni, budu šťastná, neboť to bude velký impulz začít a neodkládat.“

• Společnost Probydlení bude vítězku v příštích dnech kontaktova­t a na výslednou podobu rekonstruo­vaného prostoru se čtenáři DOMA DNES mohou těšit v první polovině příštího roku.

 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia