MF DNES

6 receptů pro rekonstruk­ci.

-

Jak si poradit s přestavbou zděného domu, vyřešit přístavbu, zrekonstru­ovat interiér, dostavit příčky, vyměnit okna a zateplit.

Zpočátku bude plnění ze strany Fortuny nižší, protože největší část peněz je logicky vázaná na název nejvyšší fotbalové soutěže. A ta má do 30. června 2018 uzavřenou smlouvu s firmou ePojisteni.cz. A navíc: jedním z významných podporovat­elů ligového fotbalu je nyní konkurenčn­í sázková kancelář Tipsport. „Dodržujeme platné smlouvy. Vůči všem partnerům se chováme korektně,“zdůraznil Pelta.

Fortuna je v českém fotbale velmi dobře známá značka. Je nejstarší sázkovou společnost­í v zemi, první pobočku otevřela už v roce 1990. Sponzorova­la několik významných českých klubů včetně Sparty, Slavie či Plzně. V současnost­i je také generálním partnerem polské Legie Varšava a titulárním sponzorem slovenské fotbalové ligy.

„Jsme tradiční česká značka a není to náš první výlet do sféry fotbalu. Tohle je další krok k upevnění pozice na trhu,“pravil David Vaněk, generální ředitel Fortuny. „Naším strategick­ým cílem je, aby se Fortuna stala doslova fotbalovým synonymem, proto jsme se rozhodli uzavřít opravdu mimořádný kontrakt, který v oblasti sponzoring­u nemá obdoby. Chceme dál pozvednout úroveň fotbalu, což přinese i zvýšený zájem sázkařů o fotbal. To bude náš největší benefit,“netají.

Ze všech sázkových příležitos­tí jde na fotbal v Česku u Fortuny 47 Česká nejvyšší fotbalová soutěž se bude až do 30. června 2018 jmenovat S touto společnost­í byla uzavřena dvouletá smlouva den před začátkem tohoto ročníku. Poté se název na čtyři roky změní na .Už od včerejšího dne se však po novém partnerovi jmenuje druhá nejvyšší soutěž, obě skupiny třetí ligy i pět divizí. Fortuna začala sponzorova­t i reprezenta­ci a český pohár.

 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia