MF DNES

Střihněte si naše výhry!

-

INzErCE ▼ ze mě dělají chudinku, přitom leckomu se stávají horší věci. Jsem pragmatick­á. Stalo se mi to, psalo se o tom, no a co? Příroda ví, co dělá.

Ani věčné spekulace, jestli jste těhotná, vás neštvou?

Spíš se divím. Je mi jedno, co se píše. Občas mi někdo řekne, že mě někdo rozebíral na Facebooku. Já tam nejsem, tak pro mě má ta informace stejnou hodnotou, jako kdyby mě někdo řešil na Marsu. Je to mimo můj svět.

popularita mě nezměnila Jaké bylo pro mladou holku před sedmi lety díky SuperStar vyletět na vrchol oblíbenost­i v obou republikác­h?

Já vyletěla už při první slovenské SuperStar, pak jsem dělala Lets’s Dance a Testy národa... Takže když přišla Česko Slovenská SuperStar, nebyla to velká změna. Moje kariéra se vyvíjela pozvolna. V šestnácti jsem začínala v ranní televizní show, dělala jsem předtáčky, ankety... Tři roky mě nebylo téměř vůbec na obrazovce vidět, ale naučila jsem se hodně o televizní práci. Pak jsem se dostala přes konkurz do rádia, kde jsem vysílala dva tři roky, pak přišla nabídka na casting na SuperStar. Ale v rádiu jsem zůstala patnáct let.

Změnila vás popularita?

Myslím, že ne. Pokud mi to někdo řekne, neberu to v úvahu, protože to každý soudí podle sebe, že se sám změnil. Rodiče mi nic takového neříkají, dobře mě vychovali, tak se nemusejí obávat, že bych začala být nafoukaná. Hodnoty máme se sestrou pěkně srovnané, víme, že se nevyplatí na něčem uletět.

Jste ve všem nad věcí?

Nevím, jak bych reagovala, kdyby mi už nepřišla žádná nabídka. S tím bych se asi smiřovala těžko, jinak se snažím všechno přijímat, jak je. Ať je to jakkoli těžké a zdá se nám, že je nutné s okolnostmi bojovat. Věřím, že přijmout věci, jak jsou, je správná cesta. To ale neznamená, že člověk zůstane pasivní a nemůže něco změnit.

Tatínek je jeden z nejvýznamn­ějších slovenskýc­h spisovatel­ů, maminka zase známá výtvarnice. Máte v sobě zakódovaný model, že abyste byla šťastná, musíte být úspěšná?

Naopak, u nás se razil opačný model: musíte být šťastná, abyste byla úspěšná.

Jak se toho štěstí dosáhne?

Řeknu si, že jsem šťastná. Mám tolik možností, za co být vděčná! Změnit postoj, úhel pohledu, myšlení. Nevnímat věci

 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia