MF DNES

ŠTÍR 23. 10. – 22. 11.

Nenechte se rozhodit rodinnými záležitost­mi, které se nevyvíjejí podle vašich představ. Pokud něco nemůžete ovlivnit, nemá smysl se tím trápit. Svůj názor jste řekli, a pokud zůstal nevyslyšen, nic s tím neuděláte. Jestliže dojde na vaše slova, odpusťte s

-

BLÍŽENCI 21. 5. – 21. 6.

Chmurná nálada je zažehnaná a vy cítíte, že se vám vrací temperamen­t. Napněte síly správným směrem. Práce počká, věnujte se především svým blízkým. Kdy naposledy jste udělali radost dětem výletem nebo jinou aktivitou, na kterou jindy není čas?

RAK 22. 6. – 22. 7.

Nevinná poznámka se dotkne vaší třinácté komnaty. Téma je pro vás stále bolavé, a přestože se ho už dlouho snažíte v sobě uzavřít, teď se ukáže, že vám pomůže, když se ze všeho vymluvíte. Narazíte na empatickéh­o člověka, který se projeví jako dokonalý posluchač.

STŘELEC 23. 11. – 21. 12.

Jste nabiti pozitivní náladou

a šíříte ji kolem sebe. Není divu, že se ve vaší blízkosti v posledních dnech vyskytuje tolik lidí. Cítí se s vámi dobře. Náladu si nenecháte zkazit ani člověkem, který lpí na maličkoste­ch a dělá dusno, byť je to třeba váš šéf.

RYBY 20. 2. – 20. 3.

Ačkoliv se obvykle snažíte všem okolo sebe vyhovět, teď si v konkrétní situaci ověříte, že to není možné a že se vždycky najde někdo, kdo vaši snahu nedocení. Bude to pro vás zkušenost a postrčí vás to k tomu, naučit se být sám sebou a jednat víc podle sebe.

LEV 23. 7. – 22. 8.

Dočkáte se pomoci od neznámého člověka. V situaci, kdy to nečekáte, vám poskytne úlevu nebo přizná nárok, na který byste za daných okolností neměli právo. Mile vás to překvapí. Podobné skutky bývají nakažlivé, a tak i vy budete mít chuť pomáhat ostatním.

KOZOROH 22. 12. – 20. 1.

Romantický závan vtrhne do vztahů, které už nějaký

čas ovládá stereotyp. Jiskru zažehne společně prožitá chvilka, kdy si budete připadat jako v začátcích vašeho partnerstv­í, a možná právě to bude impulzem pro změnu. Nesmíte ovšem propásnout příležitos­t.

BERAN 21. 3. – 20. 4.

Vymaníte se ze vztahu, který

vás léta ubíjel. Dosud jste neměli energii jej rázně ukončit, teď se to podaří. Nemusí to být vztah milostný, můžete odstřihnou­t kamarádku, která vás dlouho využívala, nebo kolegu v práci, který se přiživoval na vašem úspěchu.

PANNA 23. 8. – 22. 9.

Lidé kolem na vás mohou oči nechat a vy jen záříte. Daří se vám v práci a jste v psychické pohodě, která se odráží na vašem vzhledu. Už dlouho jste se necítili tak dobře. Využijte příznivé konstelace a vyrazte do společnost­i. Budete okouzlujíc­í a zábavní.

VODNÁŘ 21. 1. – 19. 2.

Obrňte se trpělivost­í, v příštích dnech ji budete

potřebovat. Ať už se ocitnete na dlouhých cestách, nebo vás čeká vysedávání na úřadech, snažte se chvilky čekání využít pro sebe. Když se začtete do knížky, nebudete frustrovan­í ze ztráty času.

BÝK 21. 4. – 20. 5.

V práci probíhají zásadní změny, které se dotknou přímo

vaší pozice. Ovlivní vás podle toho, jak se s novou situací vyrovnáte. Pokud jste negativní vůči jakýmkoliv změnám, nic dobrého vám nepřinesou. V opačném případě se můžete těšit na nové příležitos­ti.

VÁHY 23. 9. – 22. 10.

Něco důležitého se vám nepodaří a budete si to vyčítat. Zvlášť když vaše chyba bude náležitě potrestána. Nemá smysl se užírat, chybami se člověk učí. Náladu vám zvedne víkendová kulturní akce, na kterou se vám nebude chtít, ale nakonec se velmi vydaří.

 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia