MF DNES

ŠTÍR 23. 10. – 22. 11.

Pro výchovu svých dětí dostanete moudrou radu: naučte je zažívat zklamání. Máte tendenci své potomky neustále chránit, což nemusí být správné. Život se skládá ze spousty zklamání, a čím dříve se s ním děti naučí vyrovnávat, tím snazší to budou mít v budou

-

BLÍŽENCI 21. 5. – 21. 6.

Budete důslední v tom, že krok po kroku splníte všechno, co jste si zapsali do diáře na tento týden. Sami sebe překvapíte svou schopností dotahovat věci do konce a neodkládat povinnosti, byť jsou nepříjemné. Odměňte se odpočinkov­ým víkendem.

RAK 22. 6. – 22. 7.

Na pracovišti se dostanete do křížku s někým, kdo má jinou představu o vaší společné práci. Protože vám ale oběma půjde o stejnou věc, poměrně rychle se dokážete domluvit a v dotyčném najdete skvělého parťáka, se kterým vytvoříte ideální tým.

STŘELEC 23. 11. – 21. 12.

Z malicherné­ho sporu v práci se stane konflikt, který naroste do obřích rozměrů a vy si s ním nebudete vědět rady. Nemáte hádavou povahu, ale teď to po dobrém asi nepůjde. Rozhodne síla osobnosti a také způsob řešení. Když nebudete kličkovat, máte šanci uspět.

RYBY 20. 2. – 20. 3.

Nebojte se prosazovat své nápady, v těchto dnech jste

mimořádně tvůrčí. Pokud se kolegové na vaše návrhy netváří, může hrát roli jejich žárlivost. Vaše invence jim vadí, protože oni sami se trápí a nedokážou přijít s ničím novým. Nenechte si zkazit náladu.

LEV 23.7.–22.8.

Ocitli jste se ve finančních problémech, za které si můžete sami. Nemyslíte na horší časy a v posledních měsících jste příliš utráceli. Tentokrát dostanete lekci, která vás zachrání od větších potíží. Musíte si však projít krizí, abyste některé chyby neopakoval­i.

KOZOROH 22. 12. – 20. 1.

Některá vaše rozhodnutí působí riskantně a neuváženě, vy byste však měli mít jasno

v tom, za čím jdete. Pustili jste se do velkého projektu, který musíte mít promyšlený do posledního detailu a vědět, čeho chcete dosáhnout. Jedině tak se vám bude dařit.

BERAN 21. 3. – 20. 4.

Neslibujte, co nedokážete

splnit. Možná je to v určitou chvíli to nejjednodu­šší řešení, ale nemusí se vyplatit, protože plané sliby vás časem stejně doženou. Můžete ztratit důvěru někoho blízkého, komu začne vadit vaše neschopnos­t odhadnout vlastní možnosti.

PANNA 23.8.–22.9.

Dávejte si větší pozor, jak se chováte k partnerovi. Když na něm budete neustále hledat chyby a nenajdete pro něj vlídné slovo, nemůžete očekávat, že doma zavládne pohoda. Třeba si to ani neuvědomuj­ete, ale v poslední době dokážete být pěkně jedovatí.

VODNÁŘ 21. 1. – 19. 2.

Ačkoliv jste v minulých týdnech pociťovali únavu a špatně jste se soustředil­i, teď jste

fit a plní elánu. Nepromarní­te už jediný den a pokusíte se dohnat všechny aktivity, na které jste neměli energii. Možná si kvůli tomu dokonce prodloužít­e víkend.

BÝK 21. 4. – 20. 5.

Řiďte se vlastním rozumem a nespoléhej­te na to, že vám někdo poradí, jak se

zachovat. Musíte se naučit stát si za svými rozhodnutí­mi, být za ně zodpovědní a také uznat chybu. Že se tohle všechno teprve učíte? Čeká vás zkouška, ve které byste měli obstát.

VÁHY 23. 9. – 22. 10.

Do vašeho života zasáhne nepříjemná náhoda, která leccos zkomplikuj­e. Přijměte ji jako fakt a nehloubejt­e nad tím, jestli existuje spravedlno­st. Lepší bude smířit se se skutečnost­í. Nepotrvá to dlouho a najde se řešení, které pro vás bude přijatelné.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia