MF DNES

LED žárovky

- Www.CutisHelp.com

OZDOBY NEJEN NA STROMEČEK

Vážená redakce, děkuji moc za váš speciál – designový kvíz. Opravdu mě pobavil a ráda se připojím se svým nápadem: vánoční baňky nevyužívám jen ke zdobení stromečku, ale i k různým příležitos­tem v průběhu roku, např. při balení dárků pro novomanžel­e.

Dárek v tvrdé krabici úhledně zabalím, ozdobím přeloženou stuhou z organzy, kterou pevně uvážu. Je třeba, aby držela opravdu pevně, protože na ni připevním vánoční ozdoby (ptáčky, labutě – vhodné pro svatební den) vybavené skřipcem tak, jak vidíte na fotce.

Do nového roku přeji hodně zdraví a spoustu tak dobrých nápadů jako dosud. S pozdravem

HANKA MARTINCOVÁ, NÁCHOD

MANŽELSKÁ SOUTĚŽ

Manžel právě přinesl ze schránky MF DNES a s ní i magazín DOMA. Vzal si jej ihned ke kafi a začal mě informovat o tom, co mě čeká v následujíc­ím roce (díky vašemu velkému horoskopu), pak se začal pohihňávat a potutelně usmívat. Ptám se, co se děje? Odpověď zněla, že si procvičíme mozky (au) a že si dáme váš designový kvíz. Jsme totiž s manželem blázni do designu, odebíráme snad všechny časopisy o bydlení, chodíme na všechny výstavy spojené s designem a náš dům podle toho taky vypadá... Takže se na kvíz fakt těšíme. Kdo vyhraje, bude celý víkend tomu druhému říkat milostpaní nebo milostpane (a to i před lidmi). Už se těším, jak budu na silvestrov­ském večírku poslouchat, že jsem milostpaní :) Já totiž určitě vyhraju. Takže děkujeme za povánoční mozkovou vzpruhu. A vydařený rok 2017 vám všem přejeme.

GABRIELA HRUŠKOVÁ, HOŠŤKA

ZÁBAVA NA DŮCHOD

Dobrý den, chtěla bych také přispět do vaší rubriky DOMA DNES. Jsem pravidelno­u čtenářkou vaší přílohy a velice mě inspiruje. V letošním roce manžel odešel do důchodu, a ač máme rodinný domek, kde práce nikdy nekončí, říkala jsem si, co bude přes zimu dělat. Našla jsem u tchyně na půdě židle z obýváku a řekla, ať je zkusí repasovat, a výsledek posílám. Mám pěkný doplněk do kuchyňskéh­o koutu. A abych nezůstala jen u těch židlí, manžel, ač strojař, se našel ve výrobě ptačích krmítek ze zbytků březových kmínků, vyrobil jich několik pro naše kamarády a známé, fotku jednoho vzorku také posílám.

A. ŠKRABALOVÁ, E-MAIL Autoři dopisů získávají dětskou mycí emulzi a tělový balzám z řady MIMI české značky zdravotní konopné kosmetiky CutisHelp. Obsahují patentově chráněný olej extrahovan­ý ze semen technickéh­o konopí. Výrobky CutisHelp jsou doporučová­ny odbornými lékaři a najdete je výhradně v lékárnách. Více na

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia