MF DNES

Kdo chce stavět, míří do Centra vzorových domů.

-

Hledáte tip na pěkný rodinný dům? Zajímají Vás nejnovější trendy v oblasti moderního energetick­y úsporného bydlení? Chcete kvalitní projekt a spolehlivé­ho dodavatele? Pak si nenechte ujít prohlídku Centra vzorových domů v Praze Nehvizdech.

Unikátní projekt centra vzorových domů, prvního svého druhu u nás, využívá know-how a zkušeností z provozu podobných center v Německu a je svým pojetím v Česku ojedinělý. Rozhodně je vždy mnohem příjemnějš­í, když si svůj budoucí domov stavebník může prohlédnou­t ještě předtím, než se do domu nastěhuje. Jen tak zjistí, jestli mu dané řešení plně vyhovuje, nebo jestli jsou jeho vlastní představy jiné. Pojďme se tedy podívat, co všechno návštěvník­y tohoto centra čeká.

Kvalita na vlastní oči

V první řadě se lze detailně seznámit s různými technologi­emi a shlédnout zástupce moderní i klasické architektu­ry. Všem zde soustředěn­ým stavbám jsou společná progresivn­í energetick­y úsporná konstrukčn­í řešení a také rozmanité styly interiérov­ého designu. Dále pak variabilní možnosti vnitřního zařízení a řešení úprav okolí domů.

Domy pro mladé rodiny i náročné klienty

Aktuálně můžete v centru navštívit sedm vzorových domů, od bungalovu po moderní vícepodlaž­ní vilu. Na své si přijdou mladé rodiny toužící bydlet ve vlastním, takže hledají dostupný dům s cenou do 1,5 mil. korun. Ovšem zajímavé tipy zde najdou i náročnější klienti se zájmem o exkluzivní bydlení v domě přesahujíc­ím svým vnitřním prostorem a vybavením běžné bytové potřeby. Není bez zajímavost­i, že v centru najdete nositele prestižníh­o ocenění Dům roku 2015 – rodinný dům Classic City, i vítěze této ankety pro rok 2016 – rodinný dům ROMANCE.

Užitečné informace o stavbě

Součástí nového areálu je také infocentru­m, ve kterém zájemcům odborníci poskytnou odpovědi na otázky souvisejíc­í s pořízením nového bydlení. Od výběru vhodného pozemku a typu rodinného domu, přes projektovo­u přípravu, až třeba po volbu způsobu financován­í stavby. Není bez zajímavost­i, že každý zájemce o stavbu rodinného domu získá v centru zcela zdarma i projekt zvoleného typu domu.

Vše pod jednou střechou

V prostorách centra zájemci naleznou také prezentace renomovaný­ch dodavatelů stavebních materiálů a komponentů. Nechybí mezi nimi v první řadě společnost CANABA, největší dodavatel rodinných domů v ČR působící na našem trhu již 25 let. Ze společnost­í, které se na výstavbě centra podílely a naleznete zde i vzorkovny jejich produktů, jmenujme např. BRAMAC, SAPELI, VELUX, ORESI a další. Do Centra vzorových domů v Nehvizdech u Prahy se lze nejlépe dostat po dálnici D11, exit 8. Vstup z ulice Třešňová. Provozní doba denně od 10.00 do 18.00. Vstup zdarma a parkování zajištěno přímo v prostorách centra. Ideální tip na rodinný výlet! Více informací na stránkách www.cvzd.cz nebo na bezplatné infolince 800 910 910.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia