MF DNES

VODNÁŘ 21. 1. – 19. 2.

-

Ověříte si, jak zkreslený může být první dojem. Blíž poznáte kolegu, kterého jste si zařadili do škatulky podle toho, jak na vás působil při prvním setkání. Ve svém soudu jste však byli příliš příkří a teď najednou zjistíte, že jste dotyčnému křivdili. Najdete v něm schopného a spolehlivé­ho spolupraco­vníka.

PANNA 23. 8. – 22. 9.

Týden se neskutečně povleče a vy se nebudete moci dočkat víkendu. V práci nastane klidnější období, které vám ovšem nevyhovuje – radši jste v jednom kole, den pak rychleji utíká. Aspoň o víkendu si vše vynahradít­e, vyrazíte si do přírody.

VÁHY 23. 9. – 22. 10.

Přestože vám jindy trvá, než se rozhodnete, a vše zvažujete třikrát, v příštích dnech půjdete do všeho po hlavě. Nebude to na škodu, občas je třeba rázného rozhodnutí. Jen v oblasti peněz buďte opatrnější, není příznivá situace pro unáhlené jednání.

RYBY 20. 2. – 20. 3.

Máte hodně práce a málo volného času, přesto se snažte nějaký vyšetřit pro své přátele, kteří si v poslední době stěžují, že je zanedbávát­e. Zúčastněte se některé z akcí, na něž vás neustále zvou. Do přátelství je třeba investovat trochu energie.

BLÍŽENCI 21. 5. – 21. 6.

Máte práce nad hlavu a honíte se víc, než je nutné. Neumíte delegovat povinnosti na jiné a neschopnos­t odlišit důležité od nepodstatn­ého vám ubírá síly. Zachrání vás, když se naučíte soustředit na jednu činnost a plnit povinnosti postupně.

ŠTÍR 23. 10. – 22. 11.

Udělejte si volnější víkend a vyrazte někam s rodinou. Odpočinek si zasloužíte a získaná energie vám ještě dlouho vydrží. Myslete taky na to, že občas je třeba zůstat s partnerem o samotě, abyste si mohli popovídat o věcech, na které jindy není čas.

BERAN 21. 3. – 20. 4.

Příští týden vás vyškolí v otázce taktu a schopnosti držet

jazyk za zuby. Upřímnost někdy škodí a je lepší se raději kousnout do jazyka a neříkat lidem, co si o nich myslíte. Pokud to nedodržíte a pustíte si pusu na špacír, otočí se vaše slova proti vám a vy narazíte.

RAK 22. 6. – 22. 7.

Náladu vám zlepší zpráva ohledně vaší budoucnost­i

v zaměstnání. Nečekali jste, že všechno půjde tak hladce. Nenechte si radost kazit partnerem, který nesdílí vaše nadšení. Možná se jen bojí, že s větším pracovním nasazením na něj nebudete mít tolik času.

STŘELEC 23. 11. – 21. 12.

Ať se vám do ruky dostane jakákoliv suma, dokážete všechno utratit. Neudržíte ani korunu a vaši nejbližší vám to začínají vyčítat. Dejte si nějaký cíl – začněte šetřit na konkrétní věc a uvidíte, že vám to půjde mnohem lépe než dosud.

BÝK 21. 4. – 20. 5.

Nikdo není neomylný a ani vám se omyly v tomto týdnu

nevyhnou. Budete se snažit je zamaskovat, nemáte totiž chuť svoje chyby přiznat veřejně. Tím ale ničeho nedosáhnet­e. Když budete umíněně trvat na své pravdě, riskujete výsměch ostatních.

LEV 23. 7. – 22. 8.

Zjistíte, kolik dobrých přátel

kolem sebe máte. Ocitnete se v situaci, kdy budete potřebovat jejich pomocnou ruku, a nikdo vám ji neodmítne. Vrací se vám to, jakým způsobem se ke svým přátelům chováte vy – pokud jste jim vždy nápomocní, ochotně vám to teď vrátí.

KOZOROH 22. 12. – 20. 1.

Zaskočí vás povahový rys člověka, o němž jste si mysleli, že

ho dokonale znáte. On se ale zachová tak, jak to nečekáte. Důležité bude neodsoudit ho kvůli jedné situaci a vzpomenout si na jiné – opravdu je takový, jak se tentokrát projevil, nebo šlo o náhodu?

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia