MF DNES

JAK JSEM BOŘIL VZTAHY

-

Už nemůžu couvnout. Výčitky. Do čeho jsem se to nechal uvrtat? Copak smím ničit něčí vztah? Co když ta ženská zrovna včera otěhotněla, nikdo to ještě neví a my jí dnes zkusíme odlákat partnera, protože si to někdo třetí z nějakého důvodu objedná a zaplatí? Ale přitom se přistihnu, že to zažít chci. Ta dobrodružn­á stránka – hrát si na někoho jiného, manipulova­t – vyplavuje do těla adrenalin.

Za minutu osm večer. Přešlapuju na rohu smíchovské křižovatky, kde mě má nabrat parťačka – aktérka. Vím o ní jen to, že se jmenuje Míša a přijede zeleným peugeotem. Zamíříme k Příbrami, kde se Míša pokusí udělat úvodní krok ke svedení zadaného chlapa, já jí u toho budu asistovat. Pod záminkou, kterou nám v itineráři nachystala koordináto­rka agentury Alibi na míru:

Využijete toho, že zájmová osoba (ZO) se živí jako OSVČ zámečník s nonstop pohotovost­í. Aktérka si v Dobříši jako zabouchne klíče v autě, načež zavolá na nonstop pohotovost, kterou by měl zvednout ZO. Po příjezdu ZO vytvoří aktér dusnou atmosféru, aby ZO skrytě pochopil, že aktér s aktérkou jsou pár, ale vztah nefunguje a že klíče v autě se zabouchly vinou aktérky. Poté, co ZO auto otevře a dojde na vyúčtování, bude aktér nepříjemný a odmítne částku uhradit s tím, ať to zaplatí aktérka, když problém zavinila ona. Aktér může z místa i naštvaně odejít s tím, ať ho doma aktérka nečeká, že jde do hospody. Aktérka se pokusí trapnou situaci před ZO urovnat a částku uhradí. Pro aktérku: můžete dotyčného pochválit, hodně se na něj usmát, podívat se mu do očí – aby si vás zapamatova­l. Co si oblečete, je asi jedno.

 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia