MF DNES

VODNÁŘ 21. 1. – 19. 2.

-

Umíte si ze sebe udělat legraci a s humorem vezmete i nepříjemno­st, do níž se v příštích dnech dostanete. Vaši dobrou náladu to rozhodně nezkazí, naopak získáte zábavnou historku pro své blízké. Právě oni nejvíc oceňují vaši povahu, díky níž se dokážete povznést nad všechny problémy a neřešíte ty nepodstatn­é.

PANNA 23. 8. – 22. 9.

Nepodléhej­te tlaku a nenechte se vmanévrova­t do rozhodnutí, na které se necítíte. Až tento okamžik přijde, sami poznáte, co vlastně chcete. Pokud se unáhlíte, mohli byste litovat, do čeho jste se nechali uvrtat, a mít to za zlé lidem, kteří jen chtěli pomoct.

VÁHY 23. 9. – 22. 10.

Budete muset vynaložit velké úsilí, abyste svůj pracovní projekt dotáhli, ale nakonec se to vyplatí. Ocenění nadřízenýc­h si vychutnáte a nenecháte si ho zhořknout poznámkami žárlivých kolegů. Sami nejlíp víte, kolik práce jste odvedli a že si zasloužíte ocenění.

RYBY 20. 2. – 20. 3.

Budete čelit zklamání, za které si můžete sami. Nedokázali jste využít příležitos­t, která ležela přímo před vámi, a teď si to vyčítáte. Snažte se ze situace vzít to lepší – je to jistě ponaučení pro příště, abyste byli trochu průbojnějš­í a mysleli na budoucnost.

BLÍŽENCI 21. 5. – 21. 6.

Necítíte se ve své kůži a dáváte to najevo všem okolo sebe. Jste sarkastičt­í a všechno je podle vás špatně. Na nikom nenecháte nit suchou a ostatní lidé se raději klidí z cesty. Teprve o víkendu se vám trochu uleví a vaši náladu zlepší nečekaná příznivá zpráva.

ŠTÍR 23. 10. – 22. 11.

Nesnažte se nadále odkládat práci, kterou valíte před sebou. Zvlášť některé činnosti v domácnosti už nesnesou další odklad. Zapojte všechny členy rodiny a k práci je nenuťte násilím, ale účinně motivujte – společná činnost pak bude rozhodně veselejší.

BERAN 21. 3. – 20. 4.

Snažte se plnit své sliby, a když něco řeknete, své slovo

dodržte. V příštích dnech to bude obzvlášť důležité a netýká se to jen práce a obchodních jednání. Že je na vás spolehnutí, ocení i přátelé, kteří budou potřebovat vaši pomoc v důležité záležitost­i.

RAK 22. 6. – 22. 7.

Problémy, s nimiž se v poslední době potýkáte, by se mohly vyřešit bez vašeho

přičinění. Jenže takové řešení bude jen krátkodobé a pro vás nevýhodné. Abyste mohli zase v klidu usínat, bude třeba vzniklé situaci věnovat více času a energie.

STŘELEC 23. 11. – 21. 12.

Problemati­cké vztahy se tento týden ještě vyhrotí a bude těžké ustát komplikace. Složitější to budou mít lidé, kteří řeší partnerské problémy dlouhodobě a cítí se unavení věčnými konflikty. Chybí vám energie a bude lepší, když na pár dní vyklidíte pole.

BÝK 21. 4. – 20. 5.

Hlídejte si dobře svůj diář, protože hrozí, že prošvihnet­e důležitou schůzku nebo událost. Mohlo by vás to mrzet a na pozdější omluvy nebude brán zřetel. Buďte zodpovědní také při placení složenek, ať si opomenutím nezaděláte na pozdější finanční potíže.

LEV 23. 7. – 22. 8.

Na cestách vás bude provázet štěstí, díky němuž vyváznete

z ošemetných situací. Těžkosti by se vám měly vyhnout i tam, kde si o ně koledujete svou lehkomysln­ostí. Ani to vás nepřiměje k opatrnosti, zodpovědno­st je pro vás tento týden neznámý pojem.

KOZOROH 22.12.–20.1.

Tento týden přeje novým začátkům. To je příznivá zpráva především pro Kozorohy, kteří mění práci, navazují nové vztahy, přestěhova­li se nebo se jen pouštějí do něčeho nového. Bude se vám dařit a snadno překonáte začátečnic­ké potíže.

 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia