MF DNES

Zlomové okamžiky případu „Míša“

-

10. ledna – přesně ve 21.30 je mobil Michaely Patricie Muzikářové naposledy aktivní. Přihlašuje se z něj na Facebook.

11. ledna – Míša nechává doma mobil, což u ní není nic neobvykléh­o.

11. ledna – kolem 17. hodiny přichází její matka na služebnu a oznamuje, že se dívka nevrátila ze školy. Ukazuje se, že ráno ani do školy nedošla. Začíná pátrání. Policie prohledává sklepy, garáže, kontejnery, křoví...

13. ledna – do pátrání se zapojují první dobrovolní­ci, jejich počet se v dalších dnech zvyšuje. Okruh pátrání se rozšiřuje na celé město, zapojují se strážníci, kteří procházejí zdevastova­né domy v odlehlé části Ústí nad Labem.

20. ledna – do Ústí nad Labem přijíždí policista ze Zwickau Jörg Kempe se služebním psem Hippiem. Pes se vydává po stopě, ale zjišťuje jen to, co se předpoklád­á: že od domu chodila do školy.

30. ledna – kolem 15. hodiny nachází majitel podkrovníh­o bytu Otakara S. (partner Míšiny matky) oběšeného. Právě mu nesl smlouvu na prodloužen­í nájmu. Otakar S. v bytě na Plzeňsku žil teprve dva měsíce.

1. února – MF DNES přináší zpověď Otakarovy exmanželky, která líčí, že údajně osahával její malou dceru, kterou měla z předchozíh­o vztahu.

4. února – Lidové noviny zveřejňují informaci, že Otakar S. byl vyšetřován ještě v jiném případě. Údajně v autě osahával kamarádku Míši Muzikářové a v tomto případě už byl i obžalovaný.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia