MF DNES

RYBY 20. 2. – 20. 3.

-

Přestože se vám může zdát, že změna je život, teď není vhodná doba měnit to, co dosud fungovalo. Zbytečně byste si komplikova­li život. Na domácí půdě zavládne pohoda, která se promítne i do vaší nálady. Cítíte se dobře. Pokud budete mít na nějakou věc rozdílné názory, bez problémů najdete kompromis.

VÁHY 23. 9. – 22. 10.

Vrozená ostýchavos­t vám nedovolí prosadit se v kolektivu. Co na tom, že máte dobré nápady, když se okamžitě vyrojí poraženeck­é myšlenky, že vaši práci ostatní nepřijmou. Musíte zapracovat na svém sebevědomí a umění prodat své schopnosti a znalosti.

ŠTÍR 23. 10. – 22. 11.

Důsledně zvažujte své možnosti. Na svá bedra si nakládáte víc povinností, než můžete zvládnout, aniž byste se dostávali do stresů. Pomůže, když se naučíte říkat ne. Každému nedokážete vyhovět a rozhodně byste se o to neměli snažit za cenu vlastního přepínání.

BERAN 21. 3. – 20. 4.

Nenoste si práci domů a večery věnujte rodině. Pokud se budete i doma zavírat s počítačem do ústraní, můžete propásnout důležitou informaci, kterou vám někdo z nejbližšíc­h chce sdělit, jen čeká na vhodnou příležitos­t. Tak mu ji dejte, posílí to vzájemný vztah.

RAK 22. 6. – 22. 7.

Říká se, že odvážnému štěstí přeje, a ve vašem případě to bude v příštích dnech skutečně platit. Můžete si dovolit občas trochu zariskovat, štěstí stojí při vás. Tento týden je příznivý z hlediska výhry, obstojíte při sázení, ale úspěch mohou mít i ambiciózní pracovní projekty.

STŘELEC 23. 11. – 21. 12.

Novou lásku můžete najít tam, kde to nejméně čekáte. Zapovídáte se s někým v čekárně u lékaře nebo ve frontě u pokladny a dostanete pozvání na kávu. Buďte vstřícní a otevření novým možnostem. Zadaní Střelci mají před sebou romantické dny plné pohody.

BÝK 21. 4. – 20. 5.

Nečekaná událost prověří váš bystrý úsudek a schopnost reagovat ve vypjatých podmínkách. Sami budete překvapení, jak dokážete rychle jednat, a že se dokonce stáváte přirozeným vůdcem. Navíc získáte srdce někoho, kdo vás dosud tiše obdivoval.

LEV 23. 7. – 22. 8.

Jste ješitní a nedokážete si přiznat, že v něčem nevynikáte tolik jako ostatní. Nenecháte si poradit, nebo dokonce pomoct. Jakmile se zatvrdíte jako malé dítě, je těžké s vámi hnout. Ješitnost vás občas žene kupředu, teď vám ale u ostatních spíše uškodí.

KOZOROH 22.12.–20.1.

Jdete si za svým a nehledíte nalevo ani napravo. Je to způsob, jak dosáhnout vysněného cíle a překonávat překážky, ale zároveň se nechte vést intuicí, která vám napoví, jestli nepostupuj­ete až příliš tvrdě. Odpovězte si: dokázali byste se radovat z úspěchu na úkor druhých?

BLÍŽENCI 21. 5. – 21. 6.

Hvězdy vám přejí a svým šarmem ohromíte každého, kdo se ocitne ve vaší společnost­i.

Cokoliv v příštích dnech řeknete, bude vaše okolí považovat za zábavné, chytré a hodné obdivu. Byla by škoda okouzlovat stále stejné lidi, proto choďte co nejvíce do společnost­i.

PANNA 23. 8. – 22. 9.

Hádka, která zhoršila už tak napjaté vztahy v rodině,

bude mít dohru. Možná jste v zápalu emocí řekli něco, co si druhá strana vzala příliš k srdci a nedokáže vám to odpustit. Důsledkem je tísnivé dusno, které vyřešíte jen tím, že dokážete hodit spory za hlavu.

VODNÁŘ 21. 1. – 19. 2.

Po finanční stránce si polepšíte. Očekávat můžete mimořádnou odměnu nebo bonus, případně dobře zúročíte investovan­é peníze. Opatrnost se vám vyplatí. Víte, že nikdy výrazně nezbohatne­te, ale zase nepřijdete o velké sumy, když se přestane dařit.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia