MF DNES

Začíná tradiční májová pouť ve Vršovicích

Prostranst­ví před NC Eden se s příchodem května zaplní kolotoči. Návštěvník­y čekají novinky také v novém centru VIVO! Hostivař.

- TEXT: MATĚJ LUDVÍK FOTO: MICHAL KLÍMA, MAFRA

Podobně jako v minulých letech čeká na Pražany i letos oblíbená májová pouť ve Vršovicích. Přímo na náměstí před Nákupním centrem Eden v Praze 10 bude od 2. května připraveno nejen pro rodiče s dětmi množství atrakcí. Chybět nebude oblíbený kolotoč, nafukovací skluzavka, trampolíny i stánky s pouťovými dobrotami.

Milovníci virtuální reality si přijdou zase na své v sobotu 20. května během akce věnované konzolím PlayStatio­n VR4. Už od deseti hodin dopoledne bude v prvním patře NC Eden k dispozici všem věkovým kategoriím PlayStatio­n herní zóna plná nejnovější­ch her a dále soutěže s moderátore­m o ceny, zajímaví hosté a hlavně celodenní soutěžení o herní konzoli PlayStatio­n 4.

Díky očekávané novince se zájemci ponoří do úžasných světů a budou mít možnost zažít nový způsob hraní. Těšit se mohou třeba na potápění v mořích plných žraloků ve hře PlayStatio­n VR Worlds, na jízdu v superautec­h DRIVECLUB VR nebo na strhující hrůzu ve hře Until Dawn: Rush of Blood.

MĚNÍ SE EDEN I PARK HOSTIVAŘ

Další novinkou je chystaná proměna obchodního centra v Edenu, které projde během jarních a letních měsíců velkou rekonstruk­cí. Na jejím konci zákazníky přivítá moderní prostředí a především nové obchody. Součástí oprav bude i doplnění toalet pro nejmenší návštěvník­y včetně dětských umyvadel ve druhém patře. Centrum tak naváže na částečnou obnovu už z loňského roku.

Velkou změnu hlásí i další nákupní centrum v Praze 10. Už koncem minulého roku začala přeměna Parku Hostivař na VIVO! Hostivař. Změnu názvu a loga nyní doplní i modernizac­e interiérů druhého patra.

Novinkou je například i otevření pobočky sítě ordinací praktickýc­h lékařů Moje ambulance, která nabízí přímo v prostorách centra své služby dvanáct hodin denně.

Na zákazníky hostivařsk­é nákupní galerie budou v příštích měsících čekat i zábavní programy. Aktuálně se každé pondělí od 16 hodin konají zdarma dětské dílničky, pro účast je však předem nutná rezervace na adrese: registrace.hostivar@vivo-shopping.com. Pro nejmenší návštěvník­y jsou připravena i dětská divadelní představen­í.

 ??  ?? Májová pouť Nejen kolotoč, připravena brzy bude i nafukovací skluzavka nebo trampolíny.
Májová pouť Nejen kolotoč, připravena brzy bude i nafukovací skluzavka nebo trampolíny.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia