MF DNES

VAŠE NÁZORY NÁS ZAJÍMAJÍ!

- @ Saša

STŘELEC 23. 11. – 21. 12.

Jste nápadití a chrlíte jeden originální nápad za druhým. Umělecky založení lidé nebudou stíhat své návrhy realizovat. Mějte u sebe tužku a papír, abyste si mohli zaznamenat vše, co vás napadne. Bude se to hodit pro období, kdy se dostanete do přirozenéh­o útlumu. Vrozená opatrnost vás zachrání před riskantním krokem, za který byste hodně platili. Nenechte se zviklat řečmi o tom, že byste měli mít dobrodružn­ějšího ducha a být odvážnější. Vy přesně víte, kde jsou vaše možnosti, a dokážete vycítit hrozící nebezpečí. Děkujeme za vaše dopisy a e-maily. Pište nám dál na e-mail ona@mfdnes.cz nebo na adresu Karla Engliše 519/11, Praha 5, 150 00. Odměny za dopisy rozesíláme jednou měsíčně. Já jsem celý život tak nějak popobíhala, v letech někdy s kamarádkou, později už sólo. Z běhání jsem měla ale vždy radost a nikdy jsem nešla ven v běžeckých botách zhnusená a otrávená. To je asi základ, sportovat s láskou. V letech jsem zaběhla svůj první maraton, pak druhý – no av jsem si ten čtvrtý zaběhla v New Yorku. Je zajímavé, že nesportove­c nikdy nepochopí, že má po sportovním výkonu člověk skvělou náladu a vlastně není vůbec unavený a ztrhaný. Je jen šťastný a plný endorfinů.

KOZOROH 22. 12. – 20. 1.

Čeká vás nepříjemné jednání s úřady, hrozí vážný spor. V komunikaci buďte korektní bez ohledu na to, s jakým typem úředníka se setkáte. Nakonec všechno dopadne ve váš prospěch, stačí, když budete trvat na svém a nenecháte se odbýt. Víkend bude zábavný.

VODNÁŘ 21. 1. – 19. 2.

Náhoda vám přihraje možnost investice, na kterou byste sami nepřišli. V oblasti financí se vám teď velmi daří. Dostanete se k penězům, s nimiž jste do budoucna nepočítali, a budete si moct splnit dávné sny, na které jste už rezignoval­i a chtěli je vypustit z hlavy.

RYBY 20.2.–20.3. BERAN 21.3.–20.4.

Táhne vás to do přírody a nejspokoje­nější jste, když můžete dýchat čerstvý vzduch a být o samotě. Plán navíkendta­kmátejasný,ale i ve všedních dnech se budete stranit společnost­i a míst, kde je příliš lidí najednou. Bližší vám bude zpěv ptáků.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia