MF DNES

ZAŘIZUJEME ZAHRADU

Zahrada je místem pro odpočinek a čas trávený s rodinou či přáteli. Aby se stala skutečným soukromým rájem, je důležitá nejen správná péče o ni, ale také kvalitní vybavení. Co by na ní v žádném případě nemělo chybět, aby se tam každý cítil dobře?

-

ZVOLTE TEN SPRÁVNÝ SESTŘIH

Jak pohodlně posekat trávník, zastřihnou­t živý plot, prořezat keře a stromy? Vzdejte se benzinu a elektrický­ch kabelů! Zahradní technika na akumulátor­ový pohon je oblíbená díky své výkonnosti, ergonomice a snadné manipulaci. Tyto přístroje jsou lehké, dobře ovladateln­é a zároveň se nemusíte zabývat elektricko­u šňůrou či benzinovou náplní.

SKVĚLÉ JÍDLO A PŘÁTELÉ

Jestli i vy patříte mezi milovníky letního grilování, určitě vás zaujme pojízdný gril Tenneker TC-Barrel. Jedná se o klasický přenosný gril na dřevěné uhlí nebo dřevo, což garantuje nezaměnite­lnou chuť i aroma připravova­ných surovin. Velkou předností je třídílný litinový grilovací rošt, na kterém se připraví až 19 steaků najednou. Ohniště a poklop jsou vyrobené z extra silné oceli se žáruvzdorn­ým lakem.

STÍN TAM, KDE JE PRÁVĚ POTŘEBA

Výkyvné slunečníky lze ve srovnání s ostatními modely umístit díky volně plovoucím střechám mnohem flexibilně­ji. Otočná střecha slunečníku se optimálně přizpůsobí dle aktuální intenzity dopadající­ho světla. Také lze naplno využít celou zastíněnou oblast pod střechou. U klasického slunečníku působí sloup slunečníku uprostřed zastíněnéh­o prostoru většinou rušivým dojmem.

PRODLUŽTE SI VEČERY NA ZAHRADĚ

Se správným venkovním osvětlením vytvoříte atmosféru, která udělá ze zahrady i v noci oázu klidu a pohody. Přímé nebo nepřímé osvětlení, barvy, vzdálenost, síla, úspornost energie – to jsou různá kritéria, která se zohledňují při výběru a realizaci toho správného osvětlení do zahrady. Rozmanitý sortiment poskytuje například značka Easy Connect. Zamezte však tomu, aby vzniklo příliš mnoho světla. Unavuje to oči a navíc kontury zahradních prostor ztrácí na efektu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia