MF DNES

KDYŽ SE ŘEKNE...

Okamžité odpovědi, z nichž se dá vyvodit, jaký vztah má zpěvačka, šansoniérk­a Zlatka Bartošová k následujíc­ím věcem. připravila redakce

-

KUCHYNĚ

Ráda jím a kuchyně je místo, kde se ty dobroty rodí. Vařím klasickou českou kuchyni, a jestli někde existuje ráj chutí a vůní přesně pro mě, je to určitě ráj řízků.

DOMOV

Místo, kde se cítím v bezpečí, kde je ten, koho miluju, kde mám svoje oblíbené křeslo, ve kterém se učím, tvořím a vymýšlím nové projekty. Jsem člověk, který si nedá pokoj, a kapela už se dopředu sází, s čím zase přijdu a jak často budu chtít zkoušet.

ÚKLID

Úklid je pro mě nejen činností sloužící k udržení čistoty, kterou dělám pravidelně a poměrně zodpovědně, ale také něčím, co se snažím čas od času udělat i sama v sobě. A je to někdy mnohem užitečnějš­í než nablýskaná okna.

KUTIL

Člověk, kterého obdivuji, protože já tedy kutil rozhodně nejsem. A je mi to líto, protože jeden z mých snů, který si už asi nesplním, je chaloupka, kde si budu umět udělat všechno sama a budu si to krásně užívat. A obdivuju lidi, kteří to umí.

DOMÁCÍ ZVÍŘE

Pes a člen rodiny. Dlouho jsem měla fenku Goldi a byl to největší kamarád, jakého si umíte představit. Teď doma hodně přemýšlíme, že adoptujeme nějakého pejska z útulku, který s námi bude všude, takže by měl mít rád lidi a muziku.

DESIGN

Já na to dřív nikdy moc nebyla, abych řešila bydlení a design, a místa jako IKEA byla spíš ohrožením mé duševní rovnováhy. Teď tam naopak chodím moc ráda a zhruba každý měsíc stěhuju nábytek, maluju a měním obrázky na zdech. Což zase ohrožuje duševní rovnováhu mé partnerky.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia