MF DNES

NÁPADY A NÁZORY

- Www.yankeesvic­ky.cz

VĚNEC NA CELOU SEZONU

Chtěla bych vás inspirovat nápadem, jak ozdobit vstupní prostory obydlí na celou letní sezonu.

Na jaře jsem uvila věnec ze zelených rostlin – použila jsem břečťan a skalník. Na věnec jsem připevnila 2 skleněné nádobky coby vázičky a vložila do nich čerstvé tulipány. V chladných jarních dnech věnec vydržel téměř měsíc zdobit naše vrata, stačilo jen dolít vodu a vyměnit květiny ve vázičkách. Věnec tedy plnil ozdobnou funkci a mně ho bylo líto vyhodit.

Omotala jsem ho tedy dalšími zelenými rostlinami a tulipány vyměnila za kvetoucí růže. Poslední varianta je věnec ozdobený kvetoucí levandulí a i v suchém stavu stále zdobí.

Fota přikládám a těším se na další inspirativ­ní vydání vašeho magazínu.

HANA ROKOŠOVÁ, ŠTĚTÍ

DOVOLENÁ S MAZLÍČKY

Blíží se čas prázdnin a dovolených. Určitě spousta lidí nemá jinou možnost než odcestovat na dovolenou společně se svým mazlíčkem. Jsem přesvědčen, že mnoho čtenářů by uvítalo článek, v němž by nalezli spoustu rad, jak správně zvládnout takovou cestu. S takovým cestováním vyvstává spousta otázek, jako např. správné umístění zvířete v dopravním prostředku, četnost přestávek, krmení, jak zvládnout stres (nejen náš, ale i zvířecí) apod. Myslím si, že tak jednoduché, jako na přiložené fotografii, to však nebude.

ING. ALBÍN BUDJAČ, ALBRECHTIC­E Autoři zveřejněný­ch dopisů dostanou luxusní svíčku z kolekce letních vůní YANKEE CANDLE, které nadlouho provoní váš interiér – voní totiž do posledního záblesku plamínku. Více najdete na

PRO HOUBOVÉ FANDY

Tentokrát jste mě ohromně potěšili Atlasem hub! Že jsme národem houbařů, dokazuje i naše rodina – a taky fotka z jednoho vydařeného víkendu.

Máme chatu kousek od Ondřejova a tam většinou rostou jak o život, tedy když není sucho. Je fakt, že nesbíráme všechny houby, které v lese vyslídíme, ale moji rodiče - houboví nadšenci, pro nás objevili holubinky. Před dvěma lety jsme jim tedy přišli na chuť i my, jen si ještě pořád nejsme jistí, jestli je pokaždé poznáme...

Takže díky za dobrý nápad - koupili jsme si všechny díly, které ve vašich přílohách vyšly.

JIŘINA K., PRAHA

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia