MF DNES

NÁPADY A NÁZORY

Víte, že... ... v Česku už je asi 80 měst a obcí (i když jsou ve výrazné menšině), které si zřídily funkci městského architekta?

-

DOBRÝ TIP NA VÝLET

Rubrika Inspirace v čísle 27, ve které jste představil­i vybrané realizace z letošní architekto­nické ročenky, byla zajímavým tipem pro náš víkendový program. Městský dům Unger nás zaujal natolik, že jsme si hned naplánoval­i následujíc­í víkend ve Znojmě.

A bylo opravdu co vidět. Rekonstruk­ce se opravdu zdařila, je to krásný dům.

Doporučuji návštěvu Znojma i ostatním čtenářům.

RADANA KAJABOVÁ, VSETÍN

TIPY A TRIKY

Dobrá rada nad zlato, to platí i v případech, jak si poradit s havětí na zahrádce. Pročítám všechny vaše zajímavé rubriky a musím reagovat na článek ,Pracují za vás‘ v minulém čísle. Nemám ráda chemii, a tak zkouším vše přírodní. Na molice na fuchsiích platí přisadit k nim afrikán, na mravence na zahrádce i ve skleníku zabírá polníček, ten zužitkujem­e potom na salát, a bělásci nemají rádi šalvěj. Hezké léto a posílám i obrázek zákoutí s jezírkem na naší malé zahrádce.

A. ŠKRABALOVÁ, E-MAIL

EDITORIAL

Slova vedoucí magazínu Lucie v čísle 27 mě pohladila po duši. I já sháním od jara semínka a nakupuji květiny. Moje výlety po nákupních centrech končí vždy zaplněným kufrem auta různými rostlinkam­i, keříky, zeminou. Jelikož máme velkou zahradu, mám stálou motivaci. Nyní už jsem dospěla do stadia, že jsem si k narozeniná­m nepřála obligátní dárky, ale poukaz, který proměním v moji zelenou radost a potěchu oka ostatních.

MAGDALENA, E-MAIL

PSÍ PRÁíDNINY

V příštím životě bych chtěl být psem! Žasl jsem, kolik dnes existuje vychytávek a novinek v péči o čtyřnohé chlupáče, které jste uveřejnili v posledním vydání magazínu.

Náš jezevčík má na cesty v autě starou kostkovano­u deku a klacíky či míčky na aport mu házíme sami. O automatick­ém vrhači míčků se mu myslím ani nikdy nesnilo. Ale věřím, že se najdou chovatelé, kteří uvedené vymoženost­i svým psím miláčkům pořídí, jinak by se nevyráběly. Náš Pajda však vypadá i bez nich spokojeně. Hezké dny přeje váš věrný čtenář

MILOSLAV ČERNÝ, ZBIROH

 ??  ??
 ??  ??
 ?? www.enviroscen­t.cz ?? Autoři otištěvých doýisů získávají vovvé tyčivky do ivteriéru CAPTION bANDARIN TEA, které dodají doůovu ýříjeůvou vůvi citrusů a čajových lístků. Ekoloricky vyráběvé tyčivky z USA se vystavují v eleravtvíc­h stojávcích a vadlouho ýrovoví i velké...
www.enviroscen­t.cz Autoři otištěvých doýisů získávají vovvé tyčivky do ivteriéru CAPTION bANDARIN TEA, které dodají doůovu ýříjeůvou vůvi citrusů a čajových lístků. Ekoloricky vyráběvé tyčivky z USA se vystavují v eleravtvíc­h stojávcích a vadlouho ýrovoví i velké...
 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia