MF DNES

Fakta HET liga. O každém něco

-

(9.) Uragán v kabině odnesl také ambice. Zmizeli Baroš, Dúbravka, Vůch, Souček, Bartošák i Ekpai. „Hrát o Evropu nám asi letos bude zapovězeno,“tuší nový kapitán Vladimír Coufal. 200:1

(10.) První nováčkovsk­á sezona měla slušné grády, jak se bude pokračovat? Trenér Weber věří v lepší polovinu tabulky. Měl by ji vychytat slávista Berkovec, neboť předchozí lídr Laštůvka skončil v Edenu.

1 000:1

(11.) „Opatrně vzhůru,“plánuje trenér Habanec. Před rokem sliboval atraktivní fotbal, Zbrojovka však nudila. V létě přišla o vůdce Zavadila a střelce Řezníčka. Vrátil se naopak Michal Škoda.

600:1

(12.) Sparta si sice vybrala krajního obránce Čiviče, každopádně Slovácko hodlá povýšit. Zatím marně hledá útočníka, trenér Levý může sázet na mladého Korejce Ju Kang-hjona.

500:1

(13.) „Role outsidera nás neznervózň­uje,“pravil trenér Martin Hašek. Z Bohemians odešlo osm hráčů včetně klíčového obránce Havla a záložníka Hubínka. Ostrý start do sezony zítra proběhne na Spartě.

800:1

(14.) Podle kurzů největší outsider sezony. S novým trenérem Ivanem Kopeckým se nečeká žádný zázrak: „Víme, co chceme hrát, ale na změny bylo málo času,“přiznává. Navíc útočníka Rabušice trápí pata.

2 000:1 ligy) Přání? Střed tabulky a klid na práci. Sigma potřebuje zastavit jo-jo efekt. Sestup, postup, sestup, postup.

700:1 lize) Liga ve Vítkovicíc­h, se slavným Barošem a bez kapitána Zápotočnéh­o. Postup vybojoval trenér Vlastimil Petržela, na startu je ovšem Radim Kučera. Baník žije euforií. 400:1 (vítěz druhé

(2. v druhé

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia