MF DNES

Jaké zajímavost­i najdete v tomto čísle?

-

Toto vydání magazínu Rodina snad potěší všechny chovatele psů. Zjistíme, kam se svými čtyřnohými miláčky vyrazily celebrity, podíváme se do opravdické­ho psího hotelu a budeme hledat odpověď na otázku, kolik má pes chlupů. Počtou si však i nepejskaři. Na jaké články bych vás ráda upozornila tentokrát? Tak tahle hláška mě, coby celoživotn­ího lenocha, vážně potěšila. Sportovní moderátor Vojtěch Bernatský otevřeně přiznává, že heslo „sportem ku zdraví“dost pokulhává. Alespoň v jeho případě. Jeho pravidelné běhání před pár lety odneslo koleno, takže si ho musel nechat odoperovat, a teď si dává pauzu. Někdejší workoholik dnes více dbá o své zdraví a také blízké. Kolik dalších dětí s manželkou plánují a proč si ke své kariéře sporťáka přibral nově i muzikál, se dozvíte na straně 6.

Také jste ve třídě bývali otloukánky a nikdo se s vámi nekamarádi­l? Dětský kolektiv prostě není žádná charita a těm, kdo nemají zdravé (a hodně dravé) sebevědomí, to dává pořádně najevo. Jak potomkovi pomoci dosáhnout ve třídě té nejlepší pozice a úspěchu? Na tuhle otázku hledala odpověď v našem tématu kolegyně Alena Bartošová. Čtěte na straně 10.

Lékařům to dělá těžkou hlavu. Antibiotik­a, ale i spousta dalších léků přestávají u některých pacientů zabírat. Může za to skutečnost, že jsme si zvykli pilulky polykat i kvůli zcela zanedbatel­ným potížím. A jestli se to hodně rychle nezmění, vrátí se nám doby, kdy lidstvo po tisícovkác­h hynulo na nejrůznějš­í epidemie. Jak temné jsou to vize, se dozvíte v článku, který začíná na straně 14.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia