MF DNES

David Koller zahraje hity akusticky

- — Václav Hnátek

PRAHA Ještě předtím, než se příští rok začnou dít velké věci kolem Lucie, můžou si fanoušci poslechnou­t muziku Davida Kollera v méně tradičním pojetí. Hudebník se svou doprovodno­u kapelou vyráží na Acoustic Tour, která se uskuteční v divadlech a menších kulturních sálech po celé republice.

„Na všechny koncerty se těšíme. Je to teprve naše třetí akustické turné a máme radost, že se lístky už téměř vyprodaly,“říká David Koller. Publikum se může připravit na akustické aranže písní jako Chci zas v tobě spát, Gypsy love, Amerika, Šrouby do hlavy, Recidiva, Černí andělé a dalších Kollerovy hity z celé jeho kariéry.

Turné odstartuje v úterý 24. října v prostorách divadla v Ústí nad Labem a skončí 14. prosince v Měšťanské besedě v Plzni. Mezitím Koller s kapelou navštíví ještě Jihlavu, Zlín, Frýdek-Místek, Olomouc, Brno, Kolín, Pardubice, Teplice, Trutnov, Tábor a Ostravu. Předposled­ní zastávka šňůry se uskuteční 7. prosince v pražském Divadle Hybernia.

Koller uvedl, že některé večery už jsou vyprodané. Poslední vstupenky jsou k dostání v předprodej­ích a v místech konání koncertů. „Nevylučuje­me, že ještě nějaké koncerty přidáme,“dodal muzikant.

Po skončení Acoustic Tour se David Koller sólově lehce odmlčí a bude se věnovat své domovské Lucii. Legendární kapela po svém nedávném návratu oznámila na příští rok album EvoLucie, první desku po šestnácti letech, a na listopad 2018 také tři velké halové koncerty v Ostravě, Brně a Praze.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia