MF DNES

SIMONA KRAINOVÁ: BUDE TO VELKOLEPÝ TANEČNÍ HAPPENING

- Více informací: www.festivalli­fe.cz

Letošní podzim bude u Simony Krainové mimo jiné i ve znamení tance. Společně s Leošem Marešem a Ondřejem Sokolem natočili velmi chytlavý klip, kterým lákají lidi na taneční rekord v Brně. Jaké místo má ve vašem životě sport, popřípadě tanec? Dřív jsem sport nevnímala jako důležitý. S postupem času mu ale přikládám čím dál větší váhu. Začala jsem běhat a hrozně mě to chytlo. Doma se snažím také cvičit, občas si dopřeju jógu. Ke sportu vedu i mé dva syny, chodí na plavání, na tenis a golf. A co se týče tance, tak ten miluju, jakmile slyším nějakou chytlavou hudbu, tak už se v rytmu pohupuju a šla bych někam na parket. Trénujete už doma nějaké kreace nebo pro vás bylo Let’s Dance dostatečný­m tréninkem? Já trénuju v podstatě pokaždé, když slyším dobrou hudbu, ať je to v autě, kde si do rytmu pohupuju aspoň jednou nohou, nebo třeba doma v kuchyni při vaření. :) Jinak účast v Let’s Dance byla neskutečná dřina a trénink, sice si z toho už moc kroků nepamatuji, za to bolest lýtek dokonale. Tanec dokáže nádherně vyformovat postavu, přitom tancování je vlastně velká zábava, profesioná­lní tanec je ale velká dřina.

Jak bude samotné vystoupení probíhat? Tancuje se v páru či samostatně?

Jedná se skupinový tanec, kde každý tančí sám za sebe ve velké skupině, čím více lidí se bude pohybovat v jednom rytmu a choreograf­ii, tím to bude mít větší atmosféru a zábavu. Moc se na tento velkolepý taneční happening těším.

Proč by si lidé neměli nechat festival Life! ujít?

Chceme přeci překonat rekord z minulého roku ne? Jsem velmi soutěživá a ambiciózní, takže doufám, že nás v tom s Leošem a Ondřejem nenecháte a dorazíte 11.11. ve 14 hodin na brněnské výstaviště rozvlnit své křivky společně s námi a pokoříme tak rekord. Slibuju, že si všichni užijeme spoustu zábavy, tanečních kroků a dobré hudby. Těším se na všechny taneční nadšence!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia