MF DNES

22. 12. – 20. 1.

-

Máte nezvyklou příležitos­t. Když ke koníčkům, které jste dosud provozoval­i sami, přitáhnete i partnera, přinese to do života vás obou pozitivní změnu. Konečně budete mít něco, co vás sbližuje a o čem si budete moci povídat. Navíc získáte spoustu nových přátel, téma pro své denní rozhovory a nové možnosti, jak trávit dovolenou tak, aby byla daleko atraktivně­jší než dosud. Čas je vhodný pro změny, které dají vaší zahradě jinou podobu. Počítejte s tím, že menší děti budou chtít pískoviště nebo hrací domeček, zatímco ty větší budou prosazovat trampolínu. Partner se přidá s terasou a vy usoudíte, že by vlastně vůbec nebyl špatný zahradní krb. Plnění všech těchto přání si naplánujte tak, abyste na jaře měli hotovo a v létě si jen užívali.

Doma to vypadá opravdu dobře. Přesto by bylo vhodné využít energie Saturna, který se do vašeho znamení na skoro tři roky vrátil, a přidat svému interiéru trochu klasiky. Na zeď si pověste fotografie předků. Vytáhněte obrazy ve starých rámech, nechte zrestaurov­at příborník po babičce. Váš byt se tak stane nápaditou a nezvykle vkusnou směsí starého a nového.

Pozornost věnujte hlavně kolenům. Vaším slabým bodem jsou celý život, ale letos to bude ještě o kapku náročnější. V Kozorohu, který kolena ovládá, je totiž celý rok Saturn. Zpomalte tempo a hlavně si nemyslete, že musíte trhat rekordy. Černým sjezdovkám se vyhýbejte obloukem, dlouhým túrám v těžkém terénu rovněž. Vychutnáve­jte si život.

Newspapers in Czech

Newspapers from Czechia